Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja dziewczyna bardzo dużo pracuje. Oprócz zwykłej pracy szuka też dodatkowych. Odkłada pieniądze na wkład własny i ma może z pół na ten cel. Co mnie denerwuje to to że ja kupiłem mieszkanie więc o co ona się martwi? Zamiast poświęcić czas na nas ona ciągle jest w pracy. Co robić?
#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim bo wie że warto miec swoje zamiast liczyć na cudzą dobroć , chłop jest chłopa nie ma, a jak sobie kupi to będzie miała
Mnie rodzice zawsze uczyli żeby nie liczyć na innych tylko dla siebie , więc nawet jakbym miała kiedyś chłopa z własnym mieszkaniem to bym wolała i tak uzbierać do końca na swoje własne zeby mieć gdzie iść jak się coś stanie
Ze swojego jej nikt nie
  • Odpowiedz
@Spojler22

@mirko_anonim: dopisz ją jako współwłaściciela ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Za Chiny tego nie zrobi boli go coś że laska chce być samodzielna a jej i tak do swojego nie dopisze , widać że się czegoś boi (że maska opadnie ) a ona będzie miała łatwiej się ewakuować
Skąd te chłopy się biorą
  • Odpowiedz
  • 1
@mirko_anonim Też byłem w podobnej sytuacji i musiałem odpuścić. Mam czekać 10-15 lat, aż obiekt moich westchnień uzbiera sobie na mieszkanie? Rozumiem też argumenty drugiej strony w tej sytuacji, że chcą być zabezpieczone i niezależne od faceta, ale do cholery może też byście ze swojej strony zrobiły wszystko, aby związek się po prostu udał?

Z takim podejściem, że raz facet jest a potem go nie ma @Linnior88 to dalej będziesz
  • Odpowiedz
Z takim podejściem, że raz facet jest a potem go nie ma @Linnior88 to dalej będziesz szukać sobie #chcepogadac do końca życia. Również same sobie takich gnojków wybieracie.

Nie sądziłam że dożyje pamiętnego dnia że jakiś chłop się doczepi nawet tego że baba chce być niezależna i nie wisieć na czyjejś łasce
Wam to się nigdy nie dogodzi dlatego właśnie już nikogo nie szukam , wiecznie fochy o wszystko
  • Odpowiedz
eż byłem w podobnej sytuacji i musiałem odpuścić. Mam czekać 10-15 lat, aż obiekt moich westchnień uzbiera sobie na mieszkanie? Rozumiem też argumenty drugiej strony w tej sytuacji, że chcą być zabezpieczone i niezależne od faceta, ale do cholery może też byście ze swojej strony zrobiły wszystko, aby związek się po prostu udał?

@dawbo: Ona po prostu nie była pewna, że ten związek przetrwa. Wystarczyło się z nią ożenić i
  • Odpowiedz
@dawbo: Ona po prostu nie była pewna, że ten związek przetrwa. Wystarczyło się z nią ożenić i pewnie sytuacja by się rozwiązała.

Zgaduję, że nie chciałeś tego zrobić, więc jej zachowanie tym bardziej było uzasadnione i racjonalne.

O to to , koleś wymaga zaufania mu i poświęcenia się a pewnie sam nie daje jej żadnych dowodów że można mu zaufać w formie deklaracji poważniejszych
  • Odpowiedz
Jesteś tylko opcją na przeczekanie, standard u różowych, one muszą po prostu z kimś być, nie mogą być same, bo im odbija, a mogą siedzieć latami w związkach bez miłości, jeśli tylko pomaga im to realizować ich cele długoterminowe.
  • Odpowiedz
@olokynsims

Jesteś tylko opcją na przeczekanie, standard u różowych, one muszą po prostu z kimś być, nie mogą być same, bo im odbija, a mogą siedzieć latami w związkach bez miłości, jeśli tylko pomaga im to realizować ich cele długoterminowe.

Wtedy ja wychodzę cała na czarno i mówię takim przemadrzalym chlopom że po każdym związku miałam z 3 lata przerwy
Nie każdy się zachowuje jak baby w twojej rodzinie :3
To
  • Odpowiedz
  • 0
@Linnior88 Akurat to tutaj ja byłem stroną główną wykazującą inicjatywę i deklarowałem, że chcę to rozwijać. Nie wrzucaj wszystkich facetów do jednego worka.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim aha czyli jak rozumiem :
Baba ma ambicje chce swoje mieszkanie ZLE
Baba chce wziąć ślub i żeby ją dopisać do mieszkania ZLE
naprawdę to się wyłania obraz tego jak strasznie zakompleksieni i dziwni są niektórzy faceci , z jednej strony przeszkadza im że kobieta jest ambitna z drugiej strony nie chcą jej w żaden sposób zabezpieczyć
No faktycznie niech w razie rozstania zostanie z niczym bo ty tak chcesz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim takie posty jak twój ukazują że czasem własny facet może być największym wrogiem kobiety i działać jej na szkodę , zakazać jej zabezpieczać swoją przyszłość ale jednocześnie jako facet też jej dla niej nie zabezpieczyć
Związek z takimi facetami jak wy to dosłownie spanie z wrogiem , nie oklamiecie mnie że życzycie swoim kobietom dobrze gdybyście się rozstali
Coraz częściej myślę że to pułapki żeby nie miały przed wami gdzie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim powiem więcej żaden facet o zdrowych zmysłach nie będzie odwodził kobiety od tego żeby była niezależna i miała coś swojego , bo jak ja zdradzisz to ona nie będzie miała nic a ty też jej nie dasz lol
Gdybym nienawidziła swojej partnerki i życzyła jej źle to też bym jej podszeptywala żeby nic nie robiła z życiem tylko czekała na łaske i nie łaske partnera
Jesteś jak taki wąż paskudny
  • Odpowiedz