✨️ Obserwuj #mirkoanonim Moja dziewczyna bardzo dużo pracuje. Oprócz zwykłej pracy szuka też dodatkowych. Odkłada pieniądze na wkład własny i ma może z pół na ten cel. Co mnie denerwuje to to że ja kupiłem mieszkanie więc o co ona się martwi? Zamiast poświęcić czas na nas ona ciągle jest w pracy. Co robić? #zwiazki
@mirko_anonim bo wie że warto miec swoje zamiast liczyć na cudzą dobroć , chłop jest chłopa nie ma, a jak sobie kupi to będzie miała Mnie rodzice zawsze uczyli żeby nie liczyć na innych tylko dla siebie , więc nawet jakbym miała kiedyś chłopa z własnym mieszkaniem to bym wolała i tak uzbierać do końca na swoje własne zeby mieć gdzie iść jak się coś stanie Ze swojego jej nikt nie
@mirko_anonim: dopisz ją jako współwłaściciela ( ͡°͜ʖ͡°)
Za Chiny tego nie zrobi boli go coś że laska chce być samodzielna a jej i tak do swojego nie dopisze , widać że się czegoś boi (że maska opadnie ) a ona będzie miała łatwiej się ewakuować Skąd te chłopy się biorą
@mirko_anonim Też byłem w podobnej sytuacji i musiałem odpuścić. Mam czekać 10-15 lat, aż obiekt moich westchnień uzbiera sobie na mieszkanie? Rozumiem też argumenty drugiej strony w tej sytuacji, że chcą być zabezpieczone i niezależne od faceta, ale do cholery może też byście ze swojej strony zrobiły wszystko, aby związek się po prostu udał?
Z takim podejściem, że raz facet jest a potem go nie ma @Linnior88 to dalej będziesz
Z takim podejściem, że raz facet jest a potem go nie ma @Linnior88 to dalej będziesz szukać sobie #chcepogadac do końca życia. Również same sobie takich gnojków wybieracie.
Nie sądziłam że dożyje pamiętnego dnia że jakiś chłop się doczepi nawet tego że baba chce być niezależna i nie wisieć na czyjejś łasce Wam to się nigdy nie dogodzi dlatego właśnie już nikogo nie szukam , wiecznie fochy o wszystko
eż byłem w podobnej sytuacji i musiałem odpuścić. Mam czekać 10-15 lat, aż obiekt moich westchnień uzbiera sobie na mieszkanie? Rozumiem też argumenty drugiej strony w tej sytuacji, że chcą być zabezpieczone i niezależne od faceta, ale do cholery może też byście ze swojej strony zrobiły wszystko, aby związek się po prostu udał?
@dawbo: Ona po prostu nie była pewna, że ten związek przetrwa. Wystarczyło się z nią ożenić i
Jesteś tylko opcją na przeczekanie, standard u różowych, one muszą po prostu z kimś być, nie mogą być same, bo im odbija, a mogą siedzieć latami w związkach bez miłości, jeśli tylko pomaga im to realizować ich cele długoterminowe.
Jesteś tylko opcją na przeczekanie, standard u różowych, one muszą po prostu z kimś być, nie mogą być same, bo im odbija, a mogą siedzieć latami w związkach bez miłości, jeśli tylko pomaga im to realizować ich cele długoterminowe.
Wtedy ja wychodzę cała na czarno i mówię takim przemadrzalym chlopom że po każdym związku miałam z 3 lata przerwy Nie każdy się zachowuje jak baby w twojej rodzinie :3 To
Twój tok rozumowania przestawia idealnie przyczynę problemu dzisiejszej demografii, to co kiedyś było święte dzisiaj to umowa biznesowa a nie związek, nie ten to następny, a lata lecą, nieźle ktoś namieszał.
@Linnior88 Akurat to tutaj ja byłem stroną główną wykazującą inicjatywę i deklarowałem, że chcę to rozwijać. Nie wrzucaj wszystkich facetów do jednego worka.
@mirko_anonim aha czyli jak rozumiem : Baba ma ambicje chce swoje mieszkanie ZLE Baba chce wziąć ślub i żeby ją dopisać do mieszkania ZLE naprawdę to się wyłania obraz tego jak strasznie zakompleksieni i dziwni są niektórzy faceci , z jednej strony przeszkadza im że kobieta jest ambitna z drugiej strony nie chcą jej w żaden sposób zabezpieczyć No faktycznie niech w razie rozstania zostanie z niczym bo ty tak chcesz
@mirko_anonim takie posty jak twój ukazują że czasem własny facet może być największym wrogiem kobiety i działać jej na szkodę , zakazać jej zabezpieczać swoją przyszłość ale jednocześnie jako facet też jej dla niej nie zabezpieczyć Związek z takimi facetami jak wy to dosłownie spanie z wrogiem , nie oklamiecie mnie że życzycie swoim kobietom dobrze gdybyście się rozstali Coraz częściej myślę że to pułapki żeby nie miały przed wami gdzie
@mirko_anonim powiem więcej żaden facet o zdrowych zmysłach nie będzie odwodził kobiety od tego żeby była niezależna i miała coś swojego , bo jak ja zdradzisz to ona nie będzie miała nic a ty też jej nie dasz lol Gdybym nienawidziła swojej partnerki i życzyła jej źle to też bym jej podszeptywala żeby nic nie robiła z życiem tylko czekała na łaske i nie łaske partnera Jesteś jak taki wąż paskudny
Moja dziewczyna bardzo dużo pracuje. Oprócz zwykłej pracy szuka też dodatkowych. Odkłada pieniądze na wkład własny i ma może z pół na ten cel. Co mnie denerwuje to to że ja kupiłem mieszkanie więc o co ona się martwi? Zamiast poświęcić czas na nas ona ciągle jest w pracy. Co robić?
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Mnie rodzice zawsze uczyli żeby nie liczyć na innych tylko dla siebie , więc nawet jakbym miała kiedyś chłopa z własnym mieszkaniem to bym wolała i tak uzbierać do końca na swoje własne zeby mieć gdzie iść jak się coś stanie
Ze swojego jej nikt nie
Za Chiny tego nie zrobi boli go coś że laska chce być samodzielna a jej i tak do swojego nie dopisze , widać że się czegoś boi (że maska opadnie ) a ona będzie miała łatwiej się ewakuować
Skąd te chłopy się biorą
Z takim podejściem, że raz facet jest a potem go nie ma @Linnior88 to dalej będziesz
Nie sądziłam że dożyje pamiętnego dnia że jakiś chłop się doczepi nawet tego że baba chce być niezależna i nie wisieć na czyjejś łasce
Wam to się nigdy nie dogodzi dlatego właśnie już nikogo nie szukam , wiecznie fochy o wszystko
@dawbo: Ona po prostu nie była pewna, że ten związek przetrwa. Wystarczyło się z nią ożenić i
O to to , koleś wymaga zaufania mu i poświęcenia się a pewnie sam nie daje jej żadnych dowodów że można mu zaufać w formie deklaracji poważniejszych
Wtedy ja wychodzę cała na czarno i mówię takim przemadrzalym chlopom że po każdym związku miałam z 3 lata przerwy
Nie każdy się zachowuje jak baby w twojej rodzinie :3
To
Twój tok rozumowania przestawia idealnie przyczynę problemu dzisiejszej demografii, to co kiedyś było święte dzisiaj to umowa biznesowa a nie związek, nie ten to następny, a lata lecą, nieźle ktoś namieszał.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Baba ma ambicje chce swoje mieszkanie ZLE
Baba chce wziąć ślub i żeby ją dopisać do mieszkania ZLE
naprawdę to się wyłania obraz tego jak strasznie zakompleksieni i dziwni są niektórzy faceci , z jednej strony przeszkadza im że kobieta jest ambitna z drugiej strony nie chcą jej w żaden sposób zabezpieczyć
No faktycznie niech w razie rozstania zostanie z niczym bo ty tak chcesz
Związek z takimi facetami jak wy to dosłownie spanie z wrogiem , nie oklamiecie mnie że życzycie swoim kobietom dobrze gdybyście się rozstali
Coraz częściej myślę że to pułapki żeby nie miały przed wami gdzie
Gdybym nienawidziła swojej partnerki i życzyła jej źle to też bym jej podszeptywala żeby nic nie robiła z życiem tylko czekała na łaske i nie łaske partnera
Jesteś jak taki wąż paskudny