Wpis z mikrobloga

Od prawie 3 tygodniu chodzę na siłownię I muszę powiedzieć że baby na siłce to porażka. Sama jestem dziewczyną i ubieram się normalnie, luźne spodenki i koszulka bo moim celem na siłce jest ćwiczyć ale inne dziewczyny? Chyba myślą że są w burdelu zamiast na siłowni. I tylko się wypinają. Cringe. Chyba nie ma bardziej zboczonych osób jak baby na siłce. Zazwyczaj wtedy idę poćwiczyć w miejsce gdzie więcej jest facetów niż kobiet ale zaraz się i tam zbierają i wypinają. Będę rzygac.
#oswiadczenie #zalesie #takaprawda #silownia
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Besalama: jest takie powiedzenie że baby zrobią z każdego miejsca publicznego b----l, ludzie się oburzają jak je słyszą, a potem takie wpisy czytamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Besalama: baby w większości idą na siłownię dofarmić ego głównie (i mięśnie d--y). Wręcz widziałem nawet kilka takich, które się rozglądały i patrzyły czy faceci patrzą. Te co faktycznie coś robią sensownego są ubrane w jakieś dresy, topy czy luźne ciuchy, ale bez pushupów czy specjalnych szwów na rowie uwydatniających dupsko. Robią swoje i wypad. Ale nie oszukujmy się, bo chłopy też do nich simpią ostro, zwłaszcza ci na cyklu
  • Odpowiedz
@Besalama:

Od prawie 3 tygodniu chodzę na siłownię

zeszłam z wagi I rzeźbię ramiona

Pogadamy za pół roku, jak już się wyrzeźbisz. Ciekawe czy dalej będziesz chodzić w spodenkach i koszulce, czy legginsach z odciśniętym cipskiem xD
  • Odpowiedz
  • 21
@Besalama

Bądźmy szczerzy, pewna część dziewczyn celowo stroi się na trening, żeby wpaść w oko temu jednemu, konkretnemu kolesiowi i to jest jak najbardziej spoko. Dramat zaczyna się dopiero wtedy, gdy spojrzy na nie ktoś, kto akurat nie jest w ich typie. Wtedy nagle kręcą wielką aferę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

PS.
  • Odpowiedz
@Besalama: Większość sie tak ubiera dla atencji facetow, oczywiście tylko tych, którzy im się podobają. W przeciwnym razie jesteś creepy. Później piszą, że chcą siłowni tylko dla kobiet, ale kiedy takie powstają to bankrutują, bo nikt tam nie chodzi
  • Odpowiedz
@Besalama: a mi pasuje, popatrzeć se można, a szkodzić nie szkodzą (męski punkt widzenia).
Natomiast jak napisał kolega w komentarzu wyżej - atencyjne baby z każdego miejsca zrobią k--------k, wystarczy popatrzeć na fejsbukowe fora związane z czymkolwiek, na przykład wycieczkami w góry. Baby tam pozują w prześwitujących legginsach na pierwszym planie, podczas gdy faceci normalnie wstawiają zdjęcia widoków. Natomiast weźmy też pod uwagę, że faceci nakręcają tę karuzelę, dając atencję
  • Odpowiedz