Wpis z mikrobloga

@badej123: Dlatego właśnie jestem zwolennikiem promowania brzydkich ludzi w grach i w filmach. Nie każdy musi być ideałem. A tymczasem jak postać ma być "brzydka" w filmie, to bierze się ładną aktorkę i daje się jej głupie okulary xd Zamiast dać szansę brzydkiej babie.
  • Odpowiedz
@deletenomads: polecam w takim razie ogółem kino europejskie a w szczególności czeskie, bałkańskie, w mniejszym stopniu skandynawskie. Czeskie kino jest pod tym względem chyba mistrzem - tam po prostu wybierają najbrzydszych do roli :p
  • Odpowiedz
Dlatego właśnie jestem zwolennikiem promowania brzydkich ludzi w grach i w filmach. Nie każdy musi być ideałem. A tymczasem jak postać ma być "brzydka" w filmie, to bierze się ładną aktorkę i daje się jej głupie okulary xd Zamiast dać szansę brzydkiej babie.

@deletenomads: tylko że w Hollywood nie ma brzydkich aktorek, tam takie po prostu nie robią kariery
  • Odpowiedz
@deletenomads

@badej123: Dlatego właśnie jestem zwolennikiem promowania brzydkich ludzi w grach i w filmach. Nie każdy musi być ideałem. A tymczasem jak postać ma być "brzydka" w filmie, to bierze się ładną aktorkę i daje się jej głupie okulary xd Zamiast dać szansę brzydkiej babie.

Ta a potem wychodzi serial The Last of Us, a główna bohaterką nie wygląda jak z gry i aktorka jest jechana z góry do
  • Odpowiedz
  • 6
@badej123 do tej pory kisne jak zobaczyłem na końcu nietykalnych jak wyglądał prawdziwy gość xD

Jak ktoś nie wie, w filmie gra wysoki umięśniony m----n, a w rzeczywistości to niski biały grubasek xDDD
  • Odpowiedz
@deletenomads: pamiętasz serial the last of us? Prawie cały wykop cisnął z tej aktorki. Z jednej strony dużo osób chciałoby promować nie tylko atrakcyjność, ale z drugiej strony jednak tak jak w Diunie dobrze ogląda się aktorów, którzy równie dobrze mogliby być modelami…
  • Odpowiedz