Aktywne Wpisy

Onkosfera +234
Wyżalić się muszę, bo się uduszę. Właśnie umiera moja babcia. Nie wypada mi narzekać, bo kobita ma 101 lat, ja sama jestem stare pudło powyżej 40, zaś główny ciężar zajmowania się babcią wziął na siebie mój 72 letni ojciec. Ja pełnię funkcję pomocniczą, jestem samozwańczy asystent opieki paliatywnej.
Czuję że zaraz zwariuję, patrząc na to, jak ta kobieta traci świadomość i jak jej ciało powoli się rozpada. W mojej głowie ona nie
Czuję że zaraz zwariuję, patrząc na to, jak ta kobieta traci świadomość i jak jej ciało powoli się rozpada. W mojej głowie ona nie
źródło: 1000052806
Pobierz
dzony77 +473
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mój były #januszebiznesu odje.bał coś znacznie lepszego.
Na spotkaniu wigilijnym ogłosił, że pozbywa się części firmy i chłopcy z pewnością znajdą sobie pracę (dostali wypowiedzenia kilka dni później). Maszyn oczywiście nikt nie kupił.
I. Janusz ponownie musiał się zaprzyjaźnić z pracownikiem 1, który nie zdążył sobie jeszcze nic pochytać.
II. Pracownik 2, który przyszedł po świadectwo pracy (pracujący już w normalnej firmie) dostał propozycję dokończenia dużego zlecenia bo jego
@Iudex jezu, litosci xD
@BrakWolnegoLoginu: Odpowiedz, że jak podpiszesz nową umowę, to i czas się znajdzie. Potem szukaj innej roboty. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jeszcze chłop mosty pali za sobą zamiast normalnie pracować, ku uciesze wykopków xD
często się zdarza, że po redukcji zatrudniają z powrotem część pracowników, po jakimś miesiącu czy coś
2/10 bo odpisałem na baita
@BrakWolnegoLoginu: Jak to korpo i to jest twój manager bezpośredni no to powinieneś się tym zająć. Jak to nie twój manager, to olewasz i czekasz na managera xD
Generalnie na wypowiedzeniu się pracuje normalnie i wypełniasz obowiązki do końca, chyba że dostałeś bez świadczenia
@Bunchars:
Nie da się tego wytłumaczyć. Sam próbowałem :) Mamie i dziewczynie. Ale
@boguslaw_licencyjny: Pardonsik, ale "tępe"*.