Wpis z mikrobloga

Jestem na wypowiedzeniu, w------i mnie i z koncem stycznia konczy sie moja przygoda z obecny korpokolchozem. Dzwoni do mnie cipera zarzadzajaca projektem i mowi mi, ze musze sie czyms pilne zajac, bo bedzie dym jak KPI bedzie przewalony xD powiedzialem, ze jak bede mial chwile to spojrze (a nie bede mial), a ona d-----l tekstem, ze jak sie spisze to moze bedzie dla mnie jakas umowa xD Co za idiotka, na pewno magicznie komus sie excel zacznie zgadzac i da mi nowa umowe xD #praca #pracait #it #programista3k
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BrakWolnegoLoginu: ja jak byłem na wypowiedzeniu to przyjąłem to na klatę i do końca robiłem to co do mnie należy, biznes is biznes uważam że nie ma co się obrażać, o swoją reputację trzeba dbać i zachowywać się z rigczem, nigdy nie wiemy co przyniesie przyszłość
  • Odpowiedz
  • 100
@BrakWolnegoLoginu

@katopa: XDDDD jak sie spytalem dlaczego jestem zwalniany, bo moze faktycznie cos zle zrobilem, czegos nie ogarniam, to powiedzieli, ze nie pasuje do wizji firmy, a skille mam wedlug nich ok xD

Z takim powodem zwolnienia to koniecznie do sądu pracy jak masz to na papierze lub w mailu. Pozbieraj inne kwity póki jeszcze możesz.
  • Odpowiedz