Aktywne Wpisy

cheture +450
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

sprynek +420
Gość wrzucił
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
źródło: IMG_6149
Pobierz

Witam.
Jaki polecacie telefon do zdjęć i nagrywania filmów?
Taki żeby jakość zdjęć i filmów była zadowalająca.
Chciałbym tak do 5-6 tys. zł przeznaczyć na nowy telefon.
Moje kandydatury:
- Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi 14 Ultra
- Honor Magic 6 Pro
Obecnie mam Poco X3 Pro ponad 3 lata i prawie codziennie musze go ładować. Jak chcę nagrać film to z opóźnieniem nagrywa oraz jakość filmów z tego telefonu nie jest zadowalająca. Zdjęcia nieźle robi.
Wcześniej wybrałem OnePlus 12 ale nie spełnij oczeiwań pod względem filmów, zdjęcia były ok. Ostatecznie zwróciłem go po prawie dwóch tygodniach.
Waszym zdaniem, który z telefonów będzie najlepszy?
Czy jednak jeszcze poczekać kiedy na rynku po nowym roku pojawią się nowe flagowce?
#ankieta #smartfon #telefony #android #ios #technologia #elektronika #pytanie #kiciochpyta
#apple #samsung #xiaomi #honor #huawei #oneplus
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Który telefon wybrać do zdjęć i filmów?
z oczytania m.in. tutaj: Do filmów najlepszy iphone
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: image_picker_33C6A3E9-AB73-40DC-83F3-6AD78A11D4C7-14140-0000017ABE83B7B5
Pobierzhttps://www.dxomark.com/smartphones/
źródło: ZomboDroid_04082024083753
Pobierz@cotozazycie: Dużo się naczytałem że Iphony są dobre do filmów. Jednak do zdjęć też muszę mieć dobry telefon. A Iphone jednak też będzie dobry.
@iquiet: Przyznam się że nie sugeruje się rankingami, jedynie co to z tej strony czytałem testy poszczególnych telefonów.
@Eskim0s: A gdzie ogłoszono że