Aktywne Wpisy

#patodeweloperka #nieruchomosci
Od dziś w ofercie zupełnie prywatna górka saneczkowa dla każdego! Poczuj się jak 20 lat temu i zjeżdżaj do woli.
Od dziś w ofercie zupełnie prywatna górka saneczkowa dla każdego! Poczuj się jak 20 lat temu i zjeżdżaj do woli.
źródło: IMG_4661
Pobierz
SzalonyOgorek +185

Przechodzę właśnie najpewniej kryzys ćwierćwiecza. Wiek się zgadza, bo 25lvl. Anhedonia, depresyjny nastrój, samotność, izolowanie się od wszystkich, problemy z robieniem czegokolwiek produktywnego... dodatkowo - co istotniejsze - trauma / PTSD po pewnym wydarzeniu sprzed półtorej roku - nie wiem, jak się tego pozbyć. Ogólnie kondycja psychiczna 2-3/10 od półtorej roku i tak sobie wegetuję w katastrofalnym stanie. Między 19., a 22. rokiem życia szedłem do przodu i moje życie było piękne; to jest niestety już przeszłość. Sam dosyć mocno zawiniłem; teraz nie cofnę już czasu.
Warto jest z czymś takim przejść się do psychiatry? Czy psychiatra faktycznie pomógł komukolwiek tutaj w podobnej sytuacji?
#rozowepaski #niebieskiepaski #psychiatria #psychologia #depresja #medycyna #zdrowie #samotnosc #feels
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
@kabotyno: XdXdxdXDDxDDXD
Komentarz usunięty przez moderatora