Wpis z mikrobloga

#jedzenie #wegetarianizm #gotujzwykopem

Po przejściu na wegetarianizm człowiek czuje, że żyje. Mój dzisiejszy obiadek. Pieczarki a'la schabowy, kasza jęczmienna smażona na masełku z bazylią i z czosnkiem, do tego mnóstwo młodziutkiej sałaty z młodziutką rzodkiewką (mam jeszcze całą miskę ;)

A wy co? Pewnie nadal mortadela w sosie parówkowym xD
dwuwarstwowy - #jedzenie #wegetarianizm #gotujzwykopem

Po przejściu na wegetarianiz...

źródło: comment_rhzvYfQ8bJTHDhlDb3JdNKkM0JJfsi0Z.jpg

Pobierz
  • 134
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dwuwarstwowy: Stary, masz nas za debili? Wrzucasz tu pięknie zrobione zdjęcie pięknie przygotowanego żarcia, żeby się pochwalić jaki z ciebie wege (okazuje się, że wegewannabe i pozer, a do tego tchórz), wychodzi z ciebie jak to jest naprawdę, czyli "nie jem mięsa ale tylko trochę", a na koniec próbujesz nam wmówić, że "siedzisz przy projekcie", więc pomyślałeś, że zrobisz na zdjęciu żarcia gównoburzę?

Już lepiej wyszedłbyś na tym, gdybyś przyznał,
  • Odpowiedz
@dwuwarstwowy: spoko, rozmawiałam z wegetarianka, której kolega poszedł na budowę pracować. Po tygodniu jedzenia kaszy ryżu, ziemniaków i batonikow w pracy, zaczął jeść razem z kolegami mięso i jego kondycja zdecydowanie się polepszyła. Druga jej koleżanka po bardzo długiej podróży poszła do maca, no i nie mogla sobie potem odmówić mięsa - wszystko jest ok dopóki nie gada się, że coś jest lepsze od czegoś innego - chcesz to nie
  • Odpowiedz
@dwuwarstwowy: a swoją drogą Twoje jedzenie jest pyszne też, od siebie polecam boczniaki - są jeszcze lepsze w panierce niż pieczarki, chleb w panierce z jajkiem, do tego potarty na to serek i sałatka z pomidorów - mniaaam, frytki z jajkiem, makaron z serem, czy truskawkami - omom, ale stekiem też nie pogardzę:p wszystkie dania z kapustą, tylko z masłem i grzybami, wszelkiego rodzaju naleśniki i omlety, tyle tego, że
  • Odpowiedz