@Feministka2000: A jeszcze bardziej to polecam kupić filtr wody i saturator, nie tylko będziesz samemu robić wodę bez paprania się z nakrętkami, ale będziesz prawdziwym ekologiem, bo nie będziesz konsumować żadnego dodatkowego plastiku.
@Deska_o0: A ja mam nadzieję, że specjalnie dla was wprowadzą w dalszej kolejności przytwierdzane kapsle do butelek z piwem. Przecież też można się przyzwyczaić.
każdą durnotę opakowaną w wyświechtane hasełka wam sprzedadzą, a wy ją łykniecie i jeszcze będziecie popierać. :D
@Krupier: Kolejny szur - freethinker bohatersko walczący ze sprawami z których dzięki fejsikowi wymyślił stworzył kolejny problem i lewacki spisek z którym można dzielnie walczyć xD oczywiście kończąc wyłącznie na robieniu z siebie debila w internecie Ale już cię wyżej wyjaśniono tak, że w temacie zostało ci już tylko zamilknąć to nie będę
@Krupier: Kolejny szur - freethinker bohatersko walczący ze sprawami z których dzięki fejsikowi wymyślił stworzył kolejny problem i lewacki spisek z którym można dzielnie walczyć xD oczywiście kończąc wyłącznie na robieniu z siebie debila w internecie
Ale już cię wyżej wyjaśniono tak, że w temacie zostało ci już tylko zamilknąć to nie będę się rozwijał. Tym bardziej że ja za to w ogóle nie kojarzę byle peta,
@Deska_o0: Nie tłumacz się, po samym stylu i agresji w komentarzach widzę, żeś nawalony jak messerschmitt (ja wyrazów na N i na U nie używam). Żegnam, czarna i marsz na odwyk.
@Krupier: od kiedy UK wróciło do UE? Musiało mnie ominąć ale chętnie nadrobię, natomiast jeżeli wciąż nie są w unii to cała reszta twojego wywodu to popis równie wielkiej ignorancji
@KolorZielonyNieJestNadzieja skonsultuj swoje urojenia z jakimś specjalistą, wszystkich mierzysz swoją miarą i widzisz wszędzie pijaków, a do tego próbujesz mi przypisać coś co istnieje tylko w twojej główce, mianowicie agresję względem
@Krupier: A gdzie ja sugeruję że jest zdrowsza? (ʘ‿ʘ) Napisałem w drugim poście dopiero "pij na zdrowie", bo jestem kulturalny i życzę @Rad-X zdrowia. mi kranówa nie smakuje i tyle. Ale jak już Ty sugerujesz że nie jest zdrowsza to poproszę jakieś dowody na to.
@Krupier: od kiedy UK wróciło do UE? Musiało mnie ominąć ale chętnie nadrobię, natomiast jeżeli wciąż nie są w unii to cała reszta twojego wywodu to popis równie wielkiej ignorancji
Czekaj, czy ty właśnie na podstawie tego, że w UK zobaczyłeś takie butelki stwierdziłeś, że to rozwiązanie wprowadziła cała Europa? XDDD
A wiesz, że np. w Serbii Cocacola też takie ma? Dlaczego tak jest to już pozostawiam tobie
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@KolorZielonyNieJestNadzieja:
@Krupier: Kolejny szur - freethinker bohatersko walczący ze sprawami z których dzięki fejsikowi wymyślił stworzył kolejny problem i lewacki spisek z którym można dzielnie walczyć xD oczywiście kończąc wyłącznie na robieniu z siebie debila w internecie
Ale już cię wyżej wyjaśniono tak, że w temacie zostało ci już tylko zamilknąć to nie będę
@KolorZielonyNieJestNadzieja: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: il_570xN.1192006854_avvg
PobierzTo rozwiązania weszło i obowiązuje tylko
Powiedz proszę, że to ironia.
Różnica w smaku może być, ale co ma pozbywanie się kamienia do zdrowia? Pozbawiasz wodę minerałów i sugerujesz, że to jest zdrowsze?
@KolorZielonyNieJestNadzieja skonsultuj swoje urojenia z jakimś specjalistą, wszystkich mierzysz swoją miarą i widzisz wszędzie pijaków, a do tego próbujesz mi przypisać coś co istnieje tylko w twojej główce, mianowicie agresję względem
No napisałeś, że filtrujesz wodę dzbankiem więc pozbawiasz ją części minerałów czyli automatycznie sprawiasz, że jest mniej korzystna dla zdrowia.
Czekaj, czy ty właśnie na podstawie tego, że w UK zobaczyłeś takie butelki stwierdziłeś, że to rozwiązanie wprowadziła cała Europa? XDDD
A wiesz, że np. w Serbii Cocacola też takie ma? Dlaczego tak jest to już pozostawiam tobie