Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +11
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

Odkąd mają przyczepiane, odrywam i wyrzucam do kosza osobno, wcześniej przykręcałam i wyrzucałam z butelką.
Ale i tak szacun za to jak łatwo się odrywa.
źródło: 1000000492
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@SzybkiBLN: tak? To kup polaris i powiedz mi że te wody mają taki sam smak, już pomine że polaris się rozgazuje w momencie otwarcia
Dopisek jest nad ostatnią literą w logo):
• zwykła (najlepsza) ma ~130 mg/l magnezu i 87 mg sodu
• plus (średnia) zawiera ~100 mg/l magnezu i 92 mg sodu
• zdrój (najsłabsza) tylko ~90 mg/l