Aktywne Wpisy
darkmen2905 +35
Koniec, pękłem, poddaję się...
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.

KjatanSveisson +11
#perfumy
Ponieważ mózg człowieka potrzebuje stałego karmienia ćwiczeniami oraz wartościową wiedzą by się rozwijać, tak chyba mogę powiedzieć, że mój już dawno idzie wyłącznie w regres XD
Pokusiło mnie kupić najtańsze ścierwo, najbardziej paskudnego, chamskiego klona jakiego ostatnio widziałem, a zatem przed wami Fragrances World Nuke (wersja podstawowa bez dopisku 2.0) która to miała w zamiarze klonować Spicebomba EDT.
Ja
Ponieważ mózg człowieka potrzebuje stałego karmienia ćwiczeniami oraz wartościową wiedzą by się rozwijać, tak chyba mogę powiedzieć, że mój już dawno idzie wyłącznie w regres XD
Pokusiło mnie kupić najtańsze ścierwo, najbardziej paskudnego, chamskiego klona jakiego ostatnio widziałem, a zatem przed wami Fragrances World Nuke (wersja podstawowa bez dopisku 2.0) która to miała w zamiarze klonować Spicebomba EDT.
Ja
źródło: IMG_20250505_214521
Pobierz

Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Bogata w minerały.
Gazowana, ale nie wypala mordy smakiem sody.
Jest memiczna, można ją nazwać murzynianką bez konsekwencji ;)
źródło: d6137d3dd8d9793f3150c5fc71e085a2-902275271
Pobierz@Deska_o0: ci wszyscy to ty i dwa szury? Ale żeście ekipę zmontowali.
źródło: Bez nazwy-1
Pobierzmożesz zacząć uprawiać samogwałt i odbębnić wiktorię, ja z psychiatrykiem jaki prezentujesz użerał się nie będę, pośmiałem się, ale mam już wyrzuty sumienia
@Deska_o0: XDDD
No i nie zawiodłeś
źródło: images
PobierzJak tam "przecież ja nic takiego nie napisałem"? XDDD
Ojej, a jednak napisałeś. Dlaczego więc przekładasz własne urojenia nad świat realny?
Typie, napisałeś, że to "rozwiązanie wejdzie i to nie
@Krupier: przecież już przyznałem ci rację że UK jest w unii, czego więcej oczekujesz? że będę odnosił sie do kolejnych pytań żebyś mógł olać moją odpowiedź i wymyśłić sobie własną z
UK jest w UE? Nic takiego nie napisałem, odstaw te swoje urojenia na bok,
Powodzenia Mirek, będzie ci niesamowicie potrzebne.
Ładnie dalej brniesz
Takie odrzucanie świata realnego nie może być zdrowe i nie zaprowadzi cię do niczego dobrego
Mocne słowa jak na typa, który nie pamięta co napisał kilka godzin temu i odwala fikolki gdy mu się
@Krupier: pisz sobie jakie bzdury chcesz ale posłuchaj dobrej rady.
@Deska_o0: bzdury. XD
Rozmowa z tobą wyglądała
Ale fakt, "iksde". Tylko w taki sposób można podsumować to jak wyszedłeś na błazna. :D
Serio, wypierać się swoich słów w internecie gdzie można się cofnąć i to po prostu sprawdzić to już jest jakiś wyższy level głupoty.
Gdybyś tym miał chociaż promil godności mojego "zesrania" to może i mogłbyś mieć znajomych.
@Deska_o0: nie, nie miałeś racji gamoniu bo SUP obowiązuje tylko w Krajach Członkowskich UE więc pisząc "rozwiązanie to wejdzie nie tylko w UE" piszesz bzdurę. Czego ty tutaj nie rozumiesz?
Ja p------ę, ty naprawdę jesteś ciężki przypadek. XD
UK w twojej główce znowu wróciło do UE, czy przeczysz faktowi że również wprowadziło zakrętki śmierci w niektórych produktach?
Mam nadzieję że ty trollujesz i twoja inteligencja umożliwia ci samodzielne życie wbrew temu co tutaj przedstawiasz