Wpis z mikrobloga

Muszynianka to jest nadwoda.

Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Bogata w minerały.
Gazowana, ale nie wypala mordy smakiem sody.
Jest memiczna, można ją nazwać murzynianką bez konsekwencji ;)
cyconiusz - Muszynianka to jest nadwoda. 

Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł...

źródło: d6137d3dd8d9793f3150c5fc71e085a2-902275271

Pobierz
  • 103
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie uważasz że skoro wszyscy twierdzą podając konkretne przykłady iż bredzisz to należy się nad tym zastanowić?

@Deska_o0: ci wszyscy to ty i dwa szury? Ale żeście ekipę zmontowali.

wyjaśnij jak zaczynając coś od początku doszedłeś do wniosku że coś pominąłem? (liczę że zrozumiesz jak bardzo straciłeś kontakt ze światem
Krupier - >nie uważasz że skoro wszyscy twierdzą podając konkretne przykłady iż bredz...

źródło: Bez nazwy-1

Pobierz
  • Odpowiedz
@Krupier: ok, UK wróciło do unii, potwierdzanie tego co piszę to "oranie mnie", a rozpoczęcie od pierwszego to pomijanie czegoś co jest na końcu, nie nadążam za tą twoją nowomową, ale już rozumiem dlaczego jesteś aż tak oderwany od świata realnego.
możesz zacząć uprawiać samogwałt i odbębnić wiktorię, ja z psychiatrykiem jaki prezentujesz użerał się nie będę, pośmiałem się, ale mam już wyrzuty sumienia
  • Odpowiedz
ok, UK wróciło do unii, potwierdzanie tego co piszę to "oranie mnie", a rozpoczęcie od pierwszego to pomijanie czegoś co jest na końcu, nie nadążam za tą twoją nowomową, ale już rozumiem dlaczego jesteś aż tak oderwany od świata realnego.

możesz zacząć uprawiać samogwałt i odbębnić wiktorię, ja z psychiatrykiem użerał się nie będę

@Deska_o0: XDDD

No i nie zawiodłeś
  • Odpowiedz
@Deska_o0 mhm.

Jak tam "przecież ja nic takiego nie napisałem"? XDDD

Ojej, a jednak napisałeś. Dlaczego więc przekładasz własne urojenia nad świat realny?

• Odpowiedz
@Krupier: przecież wychodzi na to że jednak tak napisałem i miałem rację, po prostu sprawdzając nie cofnalem się do poprzedniej strony, a nie rozpamiętuje co pisze anonom na portalu że śmiesznymi obrazkami, straszne, nie wiem jak pozbieram się po takim "zaoraniu", możesz otworzyć szampana, patrząc na twoją ekscytację może to być twój największy życiowy sukces więc świętuj z pompą
  • Odpowiedz
@Deska_o0

@Krupier: przecież wychodzi na to że jednak tak napisałem i miałem rację, po prostu sprawdzając nie cofnalem się do poprzedniej strony, a nie rozpamiętuje co pisze anonom na portalu że śmiesznymi obrazkami, straszne, nie wiem jak pozbieram się po takim "zaoraniu", możesz otworzyć szampana, patrząc na twoją ekscytację może to być twój największy życiowy sukces więc świętuj z pompą

Typie, napisałeś, że to "rozwiązanie wejdzie i to nie
  • Odpowiedz
Typie, napisałeś, że to "rozwiązanie wejdzie i to nie tylko w UE" gdzie od początku ci pisałem, że to bzdura bo nie, to weszło tylko w UE, ale ty dalej idziesz w zaparte, że nic takiego nie pisałeś. XD

@Krupier: przecież już przyznałem ci rację że UK jest w unii, czego więcej oczekujesz? że będę odnosił sie do kolejnych pytań żebyś mógł olać moją odpowiedź i wymyśłić sobie własną z
  • Odpowiedz
@Deska_o0

@Krupier: przecież już przyznałem ci rację że UK jest w unii, czego więcej oczekujesz?

UK jest w UE? Nic takiego nie napisałem, odstaw te swoje urojenia na bok,
  • Odpowiedz
@Krupier: a ty dalej olewasz świat realny i przedkładasz nad niego własne urojenia niezrażony tym że wykluczają się wzajemnie.
Powodzenia Mirek, będzie ci niesamowicie potrzebne.
  • Odpowiedz
@Deska_o0

@Krupier: a ty dalej olewasz świat realny i przedkładasz nad niego własne urojenia niezrażony tym że wykluczają się wzajemnie.

Powodzenia Mirek, będzie ci niesamowicie potrzebne.

Ładnie dalej brniesz
  • Odpowiedz
@Krupier: o ile ktoś utrzymuje jeszcze z tobą kontakt na żywo to poproś jego/ją żeby przeczytał/a co ty wypisujesz, może tej osobie uwierzysz i zgłosisz się po pomoc której ewidentnie potrzebujesz.
Takie odrzucanie świata realnego nie może być zdrowe i nie zaprowadzi cię do niczego dobrego
  • Odpowiedz
@Deska_o0

@Krupier: o ile ktoś utrzymuje jeszcze z tobą kontakt na żywo to poproś jego/ją żeby przeczytał/a co ty wypisujesz, może tej osobie uwierzysz i zgłosisz się po pomoc której ewidentnie potrzebujesz.

Takie odrzucanie świata realnego nie może być zdrowe i nie zaprowadzi cię do niczego dobrego

Mocne słowa jak na typa, który nie pamięta co napisał kilka godzin temu i odwala fikolki gdy mu się
  • Odpowiedz
o ile ktoś utrzymuje jeszcze z tobą kontakt na żywo to poproś jego/ją żeby przeczytał/a co ty wypisujesz, może tej osobie uwierzysz i zgłosisz się po pomoc której ewidentnie potrzebujesz

@Krupier: pisz sobie jakie bzdury chcesz ale posłuchaj dobrej rady.

Mocne słowa jak na typa, który nie pamięta co napisał kilka godzin temu i odwala fikolki gdy mu się to wypomni.
  • Odpowiedz
Deseczka: to rozwiązanie wejdzie nie tylko w UE.

Krupier: nie, nie wejdzie, obowiązuje tylko w UE.

Deseczka: UK jest w UE?!

Krupier: nie jest, ale to nic nie zmienia, SUP obowiązuje tylko w UE, a ty napisałeś, że wejdzie nie tylko w UE.

Deseczka: UK nie istnieje czy jest w UE skoro tam również weszło?

Krupier: pffffrrrr i się zesrał. XD
  • Odpowiedz
@Deska_o0: czyli nie wybrałeś mądrze. :D

Ale fakt, "iksde". Tylko w taki sposób można podsumować to jak wyszedłeś na błazna. :D

Serio, wypierać się swoich słów w internecie gdzie można się cofnąć i to po prostu sprawdzić to już jest jakiś wyższy level głupoty.
  • Odpowiedz
@Krupier: aż się cofnalem co w twojej główce uchodzi za "zesranie się"

przecież wychodzi na to że jednak tak napisałem i miałem rację, po prostu sprawdzając nie cofnalem się do poprzedniej strony, a nie rozpamiętuje co pisze anonom na portalu że śmiesznymi obrazkami, straszne, nie wiem jak pozbieram się po takim "zaoraniu"

Gdybyś tym miał chociaż promil godności mojego "zesrania" to może i mogłbyś mieć znajomych.
  • Odpowiedz
przecież wychodzi na to że jednak tak napisałem i miałem rację,

@Deska_o0: nie, nie miałeś racji gamoniu bo SUP obowiązuje tylko w Krajach Członkowskich UE więc pisząc "rozwiązanie to wejdzie nie tylko w UE" piszesz bzdurę. Czego ty tutaj nie rozumiesz?

Ja p------ę, ty naprawdę jesteś ciężki przypadek. XD
  • Odpowiedz
@Krupier: czyli wracamy do kopania się z koniem, jesteś tak zafiksowany na bzdurach które sobie wymyśliłeś i przedkładasz nad wszytko inne że znowu z wyrzutów sumienia wróciłem do śmiechu xD
UK w twojej główce znowu wróciło do UE, czy przeczysz faktowi że również wprowadziło zakrętki śmierci w niektórych produktach?

Mam nadzieję że ty trollujesz i twoja inteligencja umożliwia ci samodzielne życie wbrew temu co tutaj przedstawiasz
  • Odpowiedz