Aktywne Wpisy

saintie +24
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jaki sens mają samochody tego typu, poza przedłużeniem przyrodzenia i zaleczeniem kompleksów właściciela? Nie, żebym się na siłę dopieprzał, ale mnie to zwyczajnie ciekawi.
Bo tak w skrócie to:
-nigdy nie widziałem, żeby ktoś cokolwiek wiózł na pace, przeważnie wożone jest powietrze,
-ograniczona widoczność, wszędzie kamery i czujniki, bo inaczej lipa,
-problemy z parkowaniem przez rozmiary (szerokość długość),
-duże spalanie, w mieście to wiadomo - duży silnik, a i w trasie też bo prześwit i średnio aerodynamiczna
Bo tak w skrócie to:
-nigdy nie widziałem, żeby ktoś cokolwiek wiózł na pace, przeważnie wożone jest powietrze,
-ograniczona widoczność, wszędzie kamery i czujniki, bo inaczej lipa,
-problemy z parkowaniem przez rozmiary (szerokość długość),
-duże spalanie, w mieście to wiadomo - duży silnik, a i w trasie też bo prześwit i średnio aerodynamiczna
źródło: ałto
Pobierz

Upadek projektu i brak umiejętności rynkowych Ryzyko, o którym zapominają (młodzi)* programiści - Polecam
źródło: upadek
Pobierz6k raty brałbym przy 30k na rękę. Ale też nie w IT bo bym sie zesrał ze strachu jakbym dostał wypowiedzenie i szukał nowej roboty przez pół roku i stracił 36k na same raty a nową robotę znalazł za 20k netto i wtedy miał 40% pensji ratę kredytu xD
W IT nie bierze się kredytów chyba
@fat_american_kid: Średnio, ale przynajmniej najszybciej przyspieszające na świecie auto 6 osobowe
Komentarz usunięty przez autora