Aktywne Wpisy

mirko_anonim +16
✨️ Dlaczego warto mieszkać poza miastem? Ⓘ
Wszyscy o tym że #demografia słaba bo ludzi nie stać na mieszkania albo za małe ale czemu nikt nie bierze pod uwagę domu, co właściwie jest najlepszą opcją dla dzieci? Wgl pomijając dzieci to czemu ludzi ciągnie do mieszkania w centrum w 2025? Bo wszystkie żale nt. #mieszkanie to właśnie, że ich nie stać na MIESZKANIE w CENTRUM. Poważnie pytam, mieszkając np.
Wszyscy o tym że #demografia słaba bo ludzi nie stać na mieszkania albo za małe ale czemu nikt nie bierze pod uwagę domu, co właściwie jest najlepszą opcją dla dzieci? Wgl pomijając dzieci to czemu ludzi ciągnie do mieszkania w centrum w 2025? Bo wszystkie żale nt. #mieszkanie to właśnie, że ich nie stać na MIESZKANIE w CENTRUM. Poważnie pytam, mieszkając np.
źródło: 215735-76a1-1200x0-sc1x77778_typowy-dom-dla-polskiej-rodziny11-budujemydompl
Pobierz
teoretyk_peklunku +465
Poszedłem na pocztę odebrać przesyłkę bo awizo jest a tam baba wystawiła se tabliczkę przerwa i w------e j---a xD stoimy wszyscy i czekamy aż łaskawie wznowi obsługę. Co najlepsze przy drugim okienku jest inna baba ale ona mówi że nie obsługuje interesantów xD k---a ta firma to jakieś j----e dno #pocztapolska #zalesie
źródło: temp_file4877692743146175752
Pobierz

Pokaż zdjęcia tych samochodow. Skoro tyle tego jest jak piszesz to bez problemu zrobisz
@Jowo: to jest w ogóle patola. Status samotnego rodzica powinien przysługiwać tylko i wyłącznie gdy:
- druga osoba nie żyje
- ma odebrane lub ograniczone prawa rodzicielskie
- siedzi w więzieniu
@fledgeling: przecież nie robiłem zdjęć samochodów :D jak jeszcze trafię że będą wydawali paczki jak akurat będę córkę odbierał ze szkoły to zrobię Ci zdjęcie :)
@Jowo: Te dane powinny być do urzędów skarbowych wydawane do kontroli ale oczywiście to nie przejdzie bo zaraz by było, że "biednych" prześladują"
@voot: A co miało stać... żuki, syrenki, maluchy i motorynki?
@pisk: może jakieś hyundaie, kie, dacie, fiaty i może roczniki do 2015? :) Wydaje mi się, że osoby potrzebujące takiej pomocy raczej takimi samochodami by jeździły
@virusriddle: z tego co się dowiadywałem, jedenie w tych paczkach jest dokładnie tym samym co kupisz w markecie, to jest tak samo jak masz np. makarony różnych firm, ale nawet z tych samych