Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@voot jest na to tylko jedna rada - zrób zdjęcie i załóż anonimowa stronę na Facebooku ( ͡º ͜ʖ͡º) bez żadnych obelg i wyzywania - strona informacyjna ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@voot: trzeba było stanąć i nagrywać film na youtube. Cenzorujesz twarz, zostawiasz tablice rejestracyjne i niech sie ludzie wstydzą swojej sławy w internecie. W małej gminie będą wiedzieli kto to odbiera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
jest samotną matką

@Jowo: to jest w ogóle patola. Status samotnego rodzica powinien przysługiwać tylko i wyłącznie gdy:
- druga osoba nie żyje
- ma odebrane lub ograniczone prawa rodzicielskie
- siedzi w więzieniu
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
Pokaż zdjęcia tych samochodow. Skoro tyle tego jest jak piszesz to bez problemu zrobisz

@fledgeling: przecież nie robiłem zdjęć samochodów :D jak jeszcze trafię że będą wydawali paczki jak akurat będę córkę odbierał ze szkoły to zrobię Ci zdjęcie :)

@NieBendePrasowac: To jest jakaś pasta. Czytałem identyczny post z
  • Odpowiedz
Kreatywna księgowość, jechanie na stracie i dochody się mogą zgadzać

@Jowo: Te dane powinny być do urzędów skarbowych wydawane do kontroli ale oczywiście to nie przejdzie bo zaraz by było, że "biednych" prześladują"
  • Odpowiedz
Stały tam same nowe suvy, bmki, merce, leksusy, audice,

@voot: A co miało stać... żuki, syrenki, maluchy i motorynki?
  • Odpowiedz
@voot: swego czasu moja szwagierka pracowała w fundacji która takie paczki jedzenia ogarniała. Sprawdzali dochody itp a mimo to i tak trafiały się osoby które leciały w ciula. Druga sprawa że jedzenie z tych paczek było tak paskudne że psu bym tego nie dał...
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
A co miało stać... żuki, syrenki, maluchy i motorynki?

@pisk: może jakieś hyundaie, kie, dacie, fiaty i może roczniki do 2015? :) Wydaje mi się, że osoby potrzebujące takiej pomocy raczej takimi samochodami by jeździły

@virusriddle: z tego co się dowiadywałem, jedenie w tych paczkach jest dokładnie tym samym co kupisz w markecie, to jest tak samo jak masz np. makarony różnych firm, ale nawet z tych samych
  • Odpowiedz