Aktywne Wpisy

Nutaharion +1028
1. Kończysz pracę, odbierasz dziecko z przedszkola i jedziesz do domu.
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
źródło: 45-1
Pobierz
Variv +360
#januszebiznesu #inpost
Pamiętajcie, żaden biznes, żaden przedsiębiorca nie jest waszym kumplem. On chce tylko na was zarobić maksymalizując zyski.
Dlatego biznes stymuluje imigrację. Zyski dla CEO, a koszty społeczne dla was.
Pamiętajcie, żaden biznes, żaden przedsiębiorca nie jest waszym kumplem. On chce tylko na was zarobić maksymalizując zyski.
Dlatego biznes stymuluje imigrację. Zyski dla CEO, a koszty społeczne dla was.
źródło: temp_file5537368078065673974
Pobierz

Pod szkołą mojej córki rozdają taką żywność, jest to finansowane przez gminę i wczoraj przeżyłem szok gdy to zobaczyłem kto takie paczki odbiera. Stały tam same nowe suvy, bmki, merce, leksusy, audice, wtedy jeszcze nie wiedziałem po co tyle drogich aut tam przyjechało, ale spotkałem znajomą, która jest właścicielką dużego zakładu szyjącego ubrania i kilku sklepów. Nie ma dziecka w wieku szkolnym, więc zapytałem co tu robi, odpowiedziała że przyjechała po jedzenie bo tu rozdają. Gdy zapytałem jak to rozdają tutaj jedzenie, to odpowiedziała żebym poszedł do urzędu, tam jakiś papier się składa i też będę mógł odbierać sobie takie paczki z jedzeniem :D
Jakiś czas temu śmialismy się z Rydzyka że dostał maybacha od bezdomnego, a ja wczoraj widziałem biednych głodujących jeżdżących nowymi lexusami :D
#bekazpodludzi #pomoc #polska #charytatywnie
Komentarz usunięty przez moderatora
Przy okazji zacząłem czytać też o zasiłkach i ludziach którzy żyją
Komentarz usunięty przez moderatora
Kreatywna księgowość, jechanie na stracie i dochody się mogą zgadzać
Znam historie kobiety ktora mając niepełnosprawne córki żyła z fundacji pomocy takim ludziom jak król. Znałem jej syna - zawsze mial zajebiste świeże auto. Pracował w tej fundacji.
@voot: potwierdzam, byłem tym suvem BMW.