Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Chodzisz do psychologa czy do terapeuty? DOBRY specjalista zmienia bardzo dużo, sam trafiłem za którymś razem i znacząco podniósł się standard mojego życia. Odezwij się w prywatnej wiadomości to chętnie doradzę :)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
odważny-uczeń-75: elo ziom, kurła wcale nie byłeś pod takim dużym wpływem rodziców, jak zmieniałeś studia czy pracę i znalezłeś sobie żonę. Osiągnąłeś sporo, nie myśl o nie wziętym kredycie. Jak ci źle za granicą, boś "Polak", to wróć do PL. Idż na randki z tindera, ogarnąłeś żonę lekarkę, to znaczy że nie jesteś przegrywem. PS jakie to lekarstwo na ADHD cie postawiło na nogi?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz
Musisz po prostu zaakceptować fakt, że do końca życia będziesz już odpadem społecznym.

@Dalamar: ciekawe skategoryzowanie 20% Polaków (Polek też).
  • Odpowiedz
Bardzo smutna historia, rozumiem jak to jest, kiedy rodzice wkładają dzieciom szkodliwe przekonania do głowy. Przy tym wszystkim co miałeś, to osiągnięcia są imponujące, nie każdemu wystarczyłoby siły, żeby tyle zrobić nawet przy mniejszym kalibrze trudności, a to świadczy o sile. Jesteś jeszcze młody i można wiele odbudować, skupić się na sobie i nie pokładać szczęścia w innych ludziach. Zajmuje to czas, ale można wiele wyprostować.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim zastanawia mnie jedno jak w wieku 28 lat przez 2 lata do 30ki poprawiłeś skoliozę.
Chodzi Ci że ją pogorszyłeś rehabilitacja?
Ja mam bardzo mocna przez niedbalstwo rodzica po rozwodzie i w tym wieku to jedynie nóż i pręty. Masz pewnie plecy jak stół i wielce zatroskany bo jedna łopatka wyżej była.
No albo druga opcja bardziej prawdopodobna nic nie wiesz o tym co piszesz piszesz by pisać i to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
krzepki-uczeń-5: @obeznany tutaj OP. Chodzilo mi o to ze rehabilitacja poprawilem skolioze, ze mnie nie boli codziennie tylko co ktorys dzien jak podniose cos ciezszego na jedna strone. Albo jak bede za dlugo siedzial w pracy.
Kiedys bylo tak ze mnie w krzyzu bolalo 24h/7 a teraz tylko pare razy w tygodniu. Ale to i tak ciagle praca, ciagle musze cwiczyc plecy, rozsciaganie i takie tam.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
entuzjastyczny-kolekcjoner-17: Mam tylko jedną konkretną radę na jeden konkretny problem: łuszczyca. Dieta carnivore działa cuda w tym temacie i nie potrzeba leków, poszukam sobie, jest mnóstwo świadectw w internecie dokładnie z tym schorzeniem.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
  • Odpowiedz