Wpis z mikrobloga

Boże Przenajświętszy, wygląda jakby pitbule i amstafy były sprzedawane w zestawach razem z tą patolą xD Jeden i ten sam schemat podludzi.

"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.

Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki z Kuźnic. Twierdzili, że mogą zapłacić mandat."

źródło: https://24tp.pl/n/123370

Wołam @WielkiNos, bo wiem, że lubi kręcić małysza w tych sprawach xD

#patologiazewsi #patologiazmiasta #patologia #podludzie #psiarze #tatry
Villeman - Boże Przenajświętszy, wygląda jakby pitbule i amstafy były sprzedawane w z...

źródło: foto

Pobierz
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

pan budkowy pewnie zarabia minimalną, dlaczego ma się stawiać 4 patusom

@PustyCzlowiek: Ja nie twierdzę, że ma się stawiać, tylko że nic nie może. Ciekawe jak nie zapłacisz za ten jego bilet tylko sobie pójdziesz to niby jak mają Cię namierzyć. Bo że policja kogoś identyfikuje na podstawie zdjęcia pleców to nie uwierzę.
  • Odpowiedz
@wtbn: Słowackie Tatry to w ogóle jakaś inna cywilizacja porównując do TPNu nawet pomijając kwestie psów. Brak wieśniackich biletów na wejściu, normalne schroniska ze zwykłymi cenami, brak wycinek lasów które nigdy się nie kończą...
  • Odpowiedz
no i jak tu nie oceniać kogoś po ubiorze, jak zawsze schemat jest ten sam... A marka pitbull to sprzedaje ubrania tylko patologii? Bo normalnej osoby w tym nie widziałem, zawsze sebixy jakieś

@4mmc-enjoyer: Pojedyncze osoby nie patusiarskie widziałem, ale tak to racja.
  • Odpowiedz