Aktywne Wpisy

Czy byliście kiedyś na weselu? Jak to wspominacie?

Artok +12
Postanowiłem się dowiedzieć, dlaczego naczelny logolud tak bardzo nienawidzi Wiedźmina 2. Przeskipowałem przez film na szybkości 2 i tego się dowiedziałem:
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-07 234033
Pobierz

Tier 1: Stanowiska menedżerskie, C-suite, główni architekci:
- Amerykanie
- Brytyjczycy
- Niemcy
- Holendrzy
- Francuzi
Tier 2: Stanowiska "miękkie" typu HR, Marketing, PR:
- Włosi
- Hiszpanie
- Portugalczycy
Tier 3: Stanowiska typowo wyrobnicze, tzw robole na kontraktach, jebiący w sprintach:
- Polacy
- Ukraińcy
- Hindusi
- Rumuni
- Bułgarzy
- Brazylijczycy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
@notBart: jest dużo hindusów w USA. Nie są to typowi robole z service desków tylko członkowie tych najbardziej prestiżowych kast, którzy mają duże majątki. Tacy ludzie od małego są uczeni do rządzenia (naturalne w ich społeczeństwie) i studiują na zachodzie przez co są dopasowani do być menago
Do tego dochodzi typowa mentalność plemienna i jak żydzi
Tak średnio bym powiedział.
źródło: indian-ceos
Pobierz@Saly: u polaków jest na odwrót, my wbijemy nóż innemu polakowi byle tylko miał gorzej ¯\(ツ)/¯