Wpis z mikrobloga

@Castellano: Normalnie rozdupca mnie jak widzę zbiórkę na motocyklistę. Dla mnie sprawa jest prosta, póki jeździsz na motorze to prędzej czy później będziesz hospitalizowany.

Z drugiej strony ciekawe jak tam ad buster finansowo stoi. Rozwód, Terenówka sprzedana, Zbiórka na 15 koła?
  • Odpowiedz
@Castellano: influ nie sa nauczeni płacenia za siebie, takiemu jak pies zachoruje czy sam ma problemy to zaraz zbiórkę zrobi, idzie do restauracji i rozlicza w barterze za fotkę na ig, szuka pracy to zaraz zbióreczka na mieszkanko itd xD
  • Odpowiedz
@Castellano: też mnie to ciekawi. Zrzutka nie jest zweryfikowana, czyli podejrzana. Dodatkowo kwota niska - od wyższej kwoty trzeba bodajże już dokumentację medyczna przesyłać i sam dowód nie wystarczy. Gdzies w regulaminie czytałem ale już nie pamiętam jakie tam progi były. Trzeba uważać. Dla mnie podejrzane właśnie. Żółta lampka.
  • Odpowiedz
@KELO9550x: chyba z tym transformersem(nolif) tak było, setki tysięcy na operacje korekty płci były, a żeby wydać 2-3 koła na operacje swojego psa to już była robiona zbiórka od widzów
  • Odpowiedz