Wpis z mikrobloga

@HuopWsiowy: Ehhh no nic dziwnego, życie w samotności to męczarnia, nawet jak jesteś introwertykiem i nie lubisz ludzi to nie jest to stan domyślnie dobry dla zdrowia psychicznego, 99% przeciętnych normików by maga walnęła jakby miała tak prze...ne jak przeciętny trukel.
  • Odpowiedz
@Polishdoomer02: E tam, bez przesady, można się przyzwyczaić. Czasami nawet lepiej być samemu niż cały czas próbować spełniac czyjeś oczekiwania, albo robić coś, czego nie chcesz bo ktoś inny chce robić to i to razem z Tobą. Samotność to też wolność.
Ale nie ukrywam, że to trochę droga w jedną stronę, bo po latach życia w samotności zmienia Ci się sposób myślenia i w ogóle funkcjonowania w społeczeństwie.
  • Odpowiedz
@HuopWsiowy: Pani psycholog z Torunia? Tez kiedys bylem u psychologa i powiedzialem, ze nikogo nie szukam, bo duzo razy bylem odrzucony wiec dalem sobie spokoj to jej oczy z orbit wyszly i przez 35 minut mi p--------a, ze samotnosc to glowna przyczyna moich niepowodzen xD
  • Odpowiedz
No mówię, że nie, że odpuściłem sobie bo mi dobrze samemu.

@HuopWsiowy: Mógłbym się założyć, że gdybyśmy mogli obejrzeć nagranie z tej wizyty, to nasza ocena byłaby zupełnie inna. Ta psycholog ma tuziny takich gnomów jak ty, a pewnie nawet i większych. Jedyne co chciała, to pewnie przebrnąć przez wizytę i iść do domu. A ty sobie wkręcasz jakieś historie. Ją twoje problemy obchodzą tyle co zeszłoroczny śnieg. Słucha cię,
  • Odpowiedz