Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#finanse #oszczedzanie #emerytura
Zupełnie poważnie zastanawia mnie jak niektórzy podchodzą do finansów i życia z tym związanego. Mam parę znajomych, we dwoje zarabiają okolice 20k miesięcznie, pracują zdalnie, są przed trzydziestką. Mieszkają w mieszkaniu 37 metrów, nie spłacają hipoteki, dzieci nie planują, na wakacje jeżdżą tylko na 2-3 dni bo „to szkoda pieniędzy”. Nigdzie nie wychodzą, nic nie kupują. Wszystko co im zostaje
#finanse #oszczedzanie #emerytura
Zupełnie poważnie zastanawia mnie jak niektórzy podchodzą do finansów i życia z tym związanego. Mam parę znajomych, we dwoje zarabiają okolice 20k miesięcznie, pracują zdalnie, są przed trzydziestką. Mieszkają w mieszkaniu 37 metrów, nie spłacają hipoteki, dzieci nie planują, na wakacje jeżdżą tylko na 2-3 dni bo „to szkoda pieniędzy”. Nigdzie nie wychodzą, nic nie kupują. Wszystko co im zostaje
sruba_m3 +60
Ech, dobrze wam radzę. Nie róbcie sobie gówniaka. Największy błąd w moim życiu. Jakby podsumować pięcioletni czas jaki spędził na tej planecie to najbardziej uderza dysproporcja chwil dobrych do chwili złych (oczywiście z mojej perspektywy, a nie jego), gdzie dobrych to jest jakieś 5 min dziennie, reszta to złe. Przy czym te dobre to jakieś g---o typu rozśmieszy cię, albo po prostu zrobi coś jak należy, czyli w ogólnym rozrachunku c---a warte

Poszedłem do psycholog zajmującej się terapią uzależnień bo miałem problemy z alkoholem. Wizyta przez pierwsze 5 minut była spoko, no rozmowa zwykła, zadawała pytania. Nagle pojawiło się pytanie o partnerki, doświadczenia seksualne, to mówię, że nie mam i nie miałem.
TO PAN NIE SZUKA ŻADNEJ? No mówię, że nie, że odpuściłem sobie bo mi dobrze samemu. Babie o------o i przez 20 następnych minut zadawała mi pytania odnośnie masturbacji, seksu, pociągu do kobiet. Całe spotkanie w atmosferze "Jak to ktoś nie może ganiać za cipą". Pomijam fakt, że to nie jest mój problem, ja zaakceptowałem, że będę sam, miałem wtedy natomiast wiele innych problemów, ale psycholog wolała pytać czemu nie chcę cipska.
Pierwszy i ostatni raz.
#przegryw #terapia #leczenie #psychologia #psychoterapia #rozwojosobistyznormikami #heheszki
@Marcepanowy_Detektyw: to tym bardziej walić takiego teraBeŁtę. Płacone jest za umiejętność i chęć pomocy. Jeżeli julka ma w dupie pacjenta to po grzyba w ogóle została kim została?
„Miałem problem z alkoholem”
Wracaj do niej z kwiatami! Wyleczyła Cię podczas pierwszej i jak widzę ostatniej wizyty