Wpis z mikrobloga

Tak huopy piszą o swoich wizytach u psycholożek, to ja napiszę o swojej.
Poszedłem do psycholog zajmującej się terapią uzależnień bo miałem problemy z alkoholem. Wizyta przez pierwsze 5 minut była spoko, no rozmowa zwykła, zadawała pytania. Nagle pojawiło się pytanie o partnerki, doświadczenia seksualne, to mówię, że nie mam i nie miałem.

TO PAN NIE SZUKA ŻADNEJ? No mówię, że nie, że odpuściłem sobie bo mi dobrze samemu. Babie o------o i przez 20 następnych minut zadawała mi pytania odnośnie masturbacji, seksu, pociągu do kobiet. Całe spotkanie w atmosferze "Jak to ktoś nie może ganiać za cipą". Pomijam fakt, że to nie jest mój problem, ja zaakceptowałem, że będę sam, miałem wtedy natomiast wiele innych problemów, ale psycholog wolała pytać czemu nie chcę cipska.

Pierwszy i ostatni raz.

#przegryw #terapia #leczenie #psychologia #psychoterapia #rozwojosobistyznormikami #heheszki
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jedyne co chciała, to pewnie przebrnąć przez wizytę i iść do domu.

@Marcepanowy_Detektyw: to tym bardziej walić takiego teraBeŁtę. Płacone jest za umiejętność i chęć pomocy. Jeżeli julka ma w dupie pacjenta to po grzyba w ogóle została kim została?
  • Odpowiedz
@HuopWsiowy: To po co do niej poszedłeś jak wiesz lepiej? xD Przecież kwestia zaspokojenia potrzeb seksualnych i emocjonalnych to jest postawa zdrowia psychicznego czlowieka obok dobrego snu, zdrowego odżywiania się itd. Po prostu kobieta się zdziwiła że chłop 25 lat i nigdy nic. Możliwe że to jest ważne w kontekście Twojego uzalezniania, bo nie zaspokajając swoich potrzeb uciekłeś w a-----l czy inne u----i regulując sobie emocje w ten sposób. Ale
  • Odpowiedz
@HuopWsiowy: też myślałem, że mi dobrze samemu. Aż w wieku 26 lat zostałem pokochany i pokochałem kogoś. I zrozumiałem, że życia nie znałem. Życzę ci, żebyś też kiedyś swoje szczęście znalazł
  • Odpowiedz
@HuopWsiowy: pyta, bo nie realizować się dla człowieka seksualnie to nienaturalny, wręcz chorobliwy stan o podłożach często traumatycznych - więc to k---a jakby normalne, że to jest wrzucane na tapet
  • Odpowiedz
  • 1
@HuopWsiowy Jak można w ogóle iść do kobiety psycholog? Może kilka takich wyjątkowych psychoterapeutek nadaje się żeby pobierać od nich rady. Moja była dziewczyna poszła na psychologię ale dlatego że najpierw chciała swoje problemy rozwiązać a potem zacząć pomagać innym tam idą ludzie którzy sami są zaburzenie xD jak chcesz prawdziwej pomocy to idź do profesjonalnego faceta
  • Odpowiedz
@HuopWsiowy: ja p------ę ale p------a sytuacja. Teraz jesteś zrażony do "psycho-loszek". Dobrze że ja nigdy nie byłem u psychologa itp i żeby mu jeszcze za takie p--------o płacić . Raz byłem u psychiatry i tylko po to aby przepisał anticol. Po rozmowie z nim i tak odczuwałem że się ze mnie nabija. Dziwne czasy że jakiś pajak który identyfikuje się jako zając czy inny kot otrzymuje pełne zrozumienie a człowiek
  • Odpowiedz