Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

kamil-tumuletz +144
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@Syn_Tracza: można wygrzebać jej całą książke, żęby to udowodnić albo całkiem świeże wpisy z twittera :)
źródło: 352x500
Pobierz@Madziol127: a przyczyną tej metamorfozy nie było li tylko dojrzewanie intelektualne ale i zabawna afera, gdzie pewien harcerz wykrył, że zaskakująco często jej artykuły są podejrzanie zbieżne z tekstami innych ludzi np. Miltona Friedmana :)
@djtartini1: akurat jej metamorfoza dość zabawnie zbiegła się z pewną aferą plagiatową
@Syn_Tracza: to co zrobiła spróbuj rozmiękczyć jeszcze bardziej xd np. że coś tam powiedziała o ziobrze kilka miesiecy temu xddddd niezły łeb z ciebie opłacony trollu
@Need: Klasyka, wybranie sobie jakiegos peta, zjechanie go, narobienie miliona tez i mocno brzmiacych zartow, by potem nikt mu nie zarzucal, ze jest stronniczy.