Aktywne Wpisy
Widzę, że nie wszyscy zarejestrowali, ale niedawno byliśmy świadkami najkrótszego projektu Sebastiana. Marka była nastawiona na wciskanie kredytów, ale Sebastian uznał że to nie dla niego profesja.
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
źródło: 9A776687-E5A1-473C-B979-90C67A51BFE2
Pobierz
Zelu06 +9
Odpaliłem RE: Village, chwilę pograłem i już mi się podoba.
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
źródło: temp_file9019780210857025206
Pobierz

Modus operandi Stanowskiego - obranie sobie za cel najczęściej jakiejś kobiety, która robiła głupie rzeczy w przeszłości i robienie na tym contentu przez parę miesięcy - poważne dziennikarstwo
@Madziol127: Taki łatwy, że musiał wygrzebywać wypowiedź sprzed 20 lat by udowodnić Mariuszkom, że jest "głupia"?
Ładnie to opakuje, aby Mariusze byli zadowoleni. Wiadomo, że on robi taki filmik pod daną grupę odbiorców. Prostota przekazu to podstawa. Na bank Stano będzie liczył, ze Michalik odpowie, a on dalej będzie robił na tym zasiegi.
@EmEff: Obrzydliwa postać xD, no ale do kszysia jej daleko.
Wie że w Mariuszach z Brighton ma rzeszę wiernych fanatyków, a piskowskie trolle podbiją mu każdy materiał atakujących wrogów ludu.
@Madziol127: W sumie to nie lubię i jej i jego (a jej "metamorfozę" uzależniam od tego kto jej płacił i co jest aktualnie bardziej opłacalne), ale Stanowski robi tutaj rzeczywiście fatalną robotę i zamiast odpuścić robi "cancelowanie" notabene tak jak środowisko feministek od Michalik.
@Syn_Tracza: taka calkiem glupia to nie jest, ale na pewno jest oszustka, plagiatorka, beztalenciem i hipokrytka
@StdPtr: Ale ten kanał też jest przecież okołopisowski, pcha główne tematy którymi grają pisowcy oraz konfederaci, dla nich Stano to swój chłop.