Aktywne Wpisy

Ty sie modlisz o pare a potężna samica ma do wyboru Nikodemów 2metry i innych Oliwierow 190 na przesunięcie palcem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill #zwiazki
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill #zwiazki

JW26 +11
#oscary 150 nowych technologii wymyślonych na potrzeby stworzenia 2 i 3 filmu, ale Cameron nie jest już wizjonerem i c--j XD. Oni wzięli jakichś dwóch randomów z forum filmwebu do tego studio?

Mam 26 lat. Nie mogę znaleźć pracy od marca. Wcześniej pracowałem bez przerwy po skończeniu studiów w 2020 (informatyka). Jestem tak zdesperowany, że nawet składałem CV do dużej liczby magazynów czy opróżnianie koszy na śmieci, ale odezwu brak. Oszczędności się skończyły, więc poprosiłem o pomoc OPS. Dostałem około 510zł na jedzenie w formie zapomogi. Czynsz niepłacony od dwóch miesięcy i pewnie niedługo mnie wywalą z mieszkania. Na rodzinę nie mam co liczyć z pomocą, bo nie mam z nią kontaktu od paru lat. Na znajomych w sumie też nie. Zostaje ulica czy lepiej już składać jakiś wniosek o pobyt w schronisku dla bezdomnych? Nie mam i nigdy nie miałem żadnych nałogów, a nie wiem jakich ludzi tam kierują.
#depresja #samotnosc #praca #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny