Aktywne Wpisy

Colt__ +488
Kto grał daje plusa.
źródło: 1000014139
Pobierz
tyrytyty +149
Wisła złoży oficjalną skargę do KE na Śląsk i ogólnie polski futbol że finansowanie go przez samorządy narusza regulacje o nieuczciwej konkurencji. Załączam potencjalne kwoty które musiałyby oddać kluby (i samorządy dostałyby bana na finansowe pomaganie im), to oczywiście górne widełki
KE nie musi nakazywać oddania pieniędzy ale w Hiszpanii już to zrobiła - jest precedens, natomiast jest wachlarz także pomniejszych środków które może zastosować by to ukrócić.
#mecz #
KE nie musi nakazywać oddania pieniędzy ale w Hiszpanii już to zrobiła - jest precedens, natomiast jest wachlarz także pomniejszych środków które może zastosować by to ukrócić.
#mecz #
źródło: image
Pobierz

#pracait #programowanie #programista15k #programista25k
Pytanie do wykopków. 3+ letni exp w testach auto. Zarobki bardzo dobre. Natomiast widzę, że się nie rozwijam i przez to szybko się nudzę w pracy. Macie jakieś rady, aby móc dalej tkwić w IT bez ciągłej myśli braku motywacji? Wcześniej działała na mnie myśli, że przejdę na programistę, ale im dłużej jestem w testach, to tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jak przejdę to zarobki spadną o 70%, bo najpewniej zostałbym juniorem.
Ps. Nie jestem typem zajawkowicza co poszedł do IT, bo uwielbiał programować.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero