Aktywne Wpisy
Jak wyjść z biedy?
Pytam poważnie.
Nie mam wykształcenia ani doświadczenia zawodowego
Chce coś zmienić na lepsze w nowym roku.
Jaki mam możliwości? Pytam bo sam żadnych nie widzę...
Mam wrażenie że każdy zarabia 10k jak nie więcej i ma możliwość korzystać z życia.
Pytam poważnie.
Nie mam wykształcenia ani doświadczenia zawodowego
Chce coś zmienić na lepsze w nowym roku.
Jaki mam możliwości? Pytam bo sam żadnych nie widzę...
Mam wrażenie że każdy zarabia 10k jak nie więcej i ma możliwość korzystać z życia.

Dumle007 +139
34 LEVEL wbity, można jemu plusika albo chociaż
(づ•﹏•)づ?
I szczęśliwego nowego roku dla was (づ•﹏•)づ
(づ•﹏•)づ?
I szczęśliwego nowego roku dla was (づ•﹏•)づ
źródło: 1000112298
Pobierz

Programiści czy praca jako wdrozeniowiec jakiegoś systemu ERP z elementami programowania w C#, ASP.Net, SQL to dobry start żeby się dostać do branży i po dwóch latach przeskoczyć na jakiegoś juniora?
Czy o kant pisdy takie coś i lepiej se dać spokój i do Rajchu wyjechać?
Sprawa poważna, zarobki gówniane. Ale zastanawiam się czy jest potencjał żeby jakoś tą karierę popchnąć i czy po przemęczeniu chociaż na te głupie 10k netto się uda wjechać jak na Polskę to już by plan minimum przy wartości pieniądza z 2024 był.
Tak wiem, bańka IT, już teraz to over, itd.
Nie uczę się z jakiś szkoleń udemy czy innych bootcampow bo to jest mało precyzyjne wolę na żywym organizmie i realnym problemie coś dziubac bo przepisywanie po jakimś filmiku i tak jest
Teraz mogę na b2b jechać za 20k robić i jest to fajna opcja.
Tylko nie widzę się za granicą za 5 czy 10 lat, docelowo
Robię to co trzeba żeby rozwiązać problem i swoją robotę zrobić, nie zamierzam pajacowac i się licytować na to kto ma fajniejsze papierki tylko kto umie zrobić lepiej zadanie xd
Bo to jest podejście które jest sprzeczne z moimi przekonaniami. Jak wchodzę na grupę staż w IT/pierwsza praca i tam studenciaki z odj3banym CV pięknie wypisują
To IT nie jest dla ciebie