Aktywne Wpisy
MarekKucharz +61
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

ossprime +96
Nie jest dozwolone, aby funkcjonariusz z własnej woli znalazł się przed pojazdem, a następnie użył śmiercionośnej siły.
Funkcjonariusz ma obowiązek usunąć się z toru poruszania się pojazdu, jeśli to możliwe
Niezliczone wyroki, w tym jeden Sądu Najwyższego. Wykopki i tak będą wiedziały swoje.
#usa #minneapolis #ice #policja
źródło: G-NSB23XAAA21Dg
Pobierz

Cześć,
Pracuję w IT już ponad 8 lat jako QA. Od Juniora, przez regulara po seniora. Z racji projektów i, nie oszukujmy się, lenistwa, pozostałem na poziomie manuala.
Mam doświadczenie w pracy w małych i dużych projektach, scrumach, waterfallach, patrzenia na logi, podstawowego debugowania itp.
Znam podstawy pythona i teraz zacząłem pogłębiać moją wiedzę z zamysłem pójścia w stronę automatyzacji testów.
ALE
Trochę mnie już ta strona barykady nudzi i co raz częściej po głowie chodzi mi deweloperka (ta przy kompie, nie mieszkaniowa).
Powiedzcie mi szczerze, jakie kroki osoba z moim doświadczeniem powinna podjąć aby móc załapać się na Junior deva na przestrzeni powiedzmy roku?
Tak wiem wiem - ćwiczyć, pisać kod, debugować i tak w kółko.
ALe bardziej zastanawiają mnie realne szanse na zaczepienie się w branży oraz od czego warto by było zacząć. Kursy online? Teoria? Kursy na żywo?
#programista15k #pracbaza #pracawit #pracait #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
Ważne żeby teoria szła z praktyką.
@mirko_anonim: a nie najprosciej wziac jakiegos pierwszego taska xD? ja pierwszego taska co mialem to bylo doslownie kopiuj wklej z innego tylko pathvarible trochę się zmienił
jak masz tyle expa to chyba najlepiej sie w pracy uczyc
źródło: 1000018833
PobierzI jeszcze nie kumam, chcesz być devem ale testy automatyczne są be? Dużo łatwiej by z tym było a byś hajs też