Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +585
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +216
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

#spacex #tesla
Wolę poglądy ludzi którzy są za wysokimi podatkami niż za pierwszym razem pogladen typa która mówi że niskie podatki powinny być i nagle jest Bogiem dla takich wyznawców
@anonimowy_programista: Mnie Starlink nie obchodzi. Interesuje mnie na co poszły miliardy $$$ z grantów gdy dalej nie potrafimy opuścić LEO i wylądować na księżycu. Gość jest świetnym sprzedawcą ale ma problem z produktem końcowym.
Wszystkie inne kontrakty jakie dostawał, realizował w terminie i w ustalonej cenie, czego nie można powiedzieć o konkurencji.
Inna sprawa, że przykładowo, ten lot odbył się teraz a nie 2 miesiące temu... jest spowodowane tym, że SpaceX co chwila musi czekać miesiące na zgody od FFA.
@JohnVanClouds: Tak. Dokładnie. Ponadto, dla Starhipa nogi musiały by być dużo dużo cieższe. Ich składanie w przypadku Falcona zawsze było długotrwałym procesem, wymagającym dodatkowo inspekcji.
Usunięcie nóg znacząco zwiększyło ładowność całego starshipa, zwiększyło jego niezawodność (nie zepsuje się coś czego nie ma), a także w zamyśle wymusza lądowanie,
@LM317K: wydaje mi się że piaty start próbny nie spełnia definicji pierwszego razu. Saturn V w swoim piątym locie próbnym zabrał ludzi na orbitę księżyca i z powrotem ¯\(ツ)/¯ tak więc to że w swoim piątym locie próbnym Starship w końcu się nie rozbił wygląda słabo
@Protectorx: No ale to nie on, tylko naukowcy i inżynierowie. On jest managerem z pieniedzmi i kontaktami, nic sam nie wynalazł nigdy...
W tym wpisie rozmawiamy o Elonie a nie o Tobie.
Oprócz tego, że te pieniądze sam zarobił, miał pomysł, śmiałość i odwagę by zaryzykować i wcielić go W CZYN, to nic ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Niebadzksieciem: Ty zdajesz sobie sprawę, że to była pierwsza próba łapania tej rakiety?
Poza tym, to misja Apollo 8 pozwoliła ludziom pierwszy raz okrążyć księżyc (src