Aktywne Wpisy

31 maja pierwszy raz bede leciał samlotem a 7 czerwca drugi raz. Znając moje szczeście to sie pewnie rozbijemy
DoktorMorela +12
Nic mnie tak nie bawię jak ból d--y wykopkow ze lekarze zarabiają od nich wiecej xd
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki

Pracuję w IT jako tester manualny i zmagam się z poważnymi problemami finansowymi.
Poszukuję dodatkowego etatu co by połączyć z moim aktualnym zatrudnieniem - nie powinno być problemu bo mam 'leniwe' dni w aktualnej pracy i w sumie mogę i 10-12h spędzić przed kompem.
Jakich stron używać co by poszukać ofert pracy, zarówno tych w Polsce jak i za granicą (praca zdalna to mus).
Obleciane już justjoin, nofluffjobs, linkedin.
#praca #pracbaza #pracujzwykopem #pracait #pracawit #pytanie #kiciochpyta #programista15k
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim jest jeszcze https://www.glassdoor.com/Job/index.htm