Aktywne Wpisy

majkel34 +124
Chłop jedzie 130 km do Wrocławia pociągiem i wraca se na kołach.
#rower
#rower
źródło: 1000041777
Pobierz
źródło: temp_file4529365265594193715
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000041777
Pobierz
źródło: temp_file4529365265594193715
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Co jest dla was redflagiem na etapie wchodzenia w związek u partnera?
Dla mnie:
- bąbelki z poprzednich związków (o ile facet nie umarł na wojnie i kobieta nie jest wdową) - szczególnie gdy absolutnie nie chce więcej dzieci
- nadmierny kontakt z byłymi, w ogóle "przyjaźnienie" się z ex na zasadzie spotkań
- posiadanie u partnera betaorbiterów/betaorbiterek z którymi dana osoba utrzymuje "niewinny i przyjacielski" kontakt, którzy tylko czekają aż dana osoba będzie wolna
- skrajne poglądy (bez znaczenia czy lewicowe czy prawicowe)
- historia zdrad danej osoby. Zauważyłem że nie liczy się nawet tak bardzo bodycount, jak to czy dana osoba kiedykolwiek (i w jakikolwiek) sposób zdradziła partnera. Jeżeli tak jest to automatycznie słaby materiał
- bałaganiarstwo
- świecenie tyłkiem w społecznościowych
- otyłość lub niedowaga/anoreksa - oba te typy odpychają i znaczą że ktoś nie dba o siebie
- nieogarnięcie życiowe (chodzi raczej o umiejętność radzenia sobie w ciężkich sytuacjach, bo stała praca np. kasjerki, czy noszenie worków z betonem na budowie to nie wstyd)
- rozwódki/rozwodnicy, byli narzeczeni - jeśli byli stroną która kończyła związek, bo to znaczy że potrafią zakończyć długoletnią relację bez mrugnięcia okiem, więc i nas to może spotkać
- brak poszanowania dla innych ludzi, tu jak np. odnosi się do obsługi w restauracjach
- brak empatii
- niska inteligencja (i zwykła i emocjonalna)
Paradoksalnie, nigdy nie zauważyłem by problemem były popularne na wykopie tatuaże, czy kolorowe włosy.
#tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #badoo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
źródło: red-flags
PobierzDzieci, nieakceptowalny przebieg - tu mam bardzo wiele uwag, brak historii, krzykliwe tatuaże i ogólnie problem mam z tatuażami. To z grubsza, resztę można jej raczej wyregulować
@mirko_anonim: wszystko poza tym co zacytowałem jest