Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co jest dla was redflagiem na etapie wchodzenia w związek u partnera?

Dla mnie:
- bąbelki z poprzednich związków (o ile facet nie umarł na wojnie i kobieta nie jest wdową) - szczególnie gdy absolutnie nie chce więcej dzieci
- nadmierny kontakt z byłymi, w ogóle "przyjaźnienie" się z ex na zasadzie spotkań
- posiadanie u partnera betaorbiterów/betaorbiterek z którymi dana osoba utrzymuje "niewinny i przyjacielski" kontakt, którzy tylko czekają aż dana osoba będzie wolna
- skrajne poglądy (bez znaczenia czy lewicowe czy prawicowe)
- historia zdrad danej osoby. Zauważyłem że nie liczy się nawet tak bardzo bodycount, jak to czy dana osoba kiedykolwiek (i w jakikolwiek) sposób zdradziła partnera. Jeżeli tak jest to automatycznie słaby materiał
- bałaganiarstwo
- świecenie tyłkiem w społecznościowych
- otyłość lub niedowaga/anoreksa - oba te typy odpychają i znaczą że ktoś nie dba o siebie
- nieogarnięcie życiowe (chodzi raczej o umiejętność radzenia sobie w ciężkich sytuacjach, bo stała praca np. kasjerki, czy noszenie worków z betonem na budowie to nie wstyd)
- rozwódki/rozwodnicy, byli narzeczeni - jeśli byli stroną która kończyła związek, bo to znaczy że potrafią zakończyć długoletnią relację bez mrugnięcia okiem, więc i nas to może spotkać
- brak poszanowania dla innych ludzi, tu jak np. odnosi się do obsługi w restauracjach
- brak empatii
- niska inteligencja (i zwykła i emocjonalna)

Paradoksalnie, nigdy nie zauważyłem by problemem były popularne na wykopie tatuaże, czy kolorowe włosy.

#tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #badoo

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co jest dla was redflagiem na etapie wchodzen...

źródło: red-flags

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:
Dzieci, nieakceptowalny przebieg - tu mam bardzo wiele uwag, brak historii, krzykliwe tatuaże i ogólnie problem mam z tatuażami. To z grubsza, resztę można jej raczej wyregulować
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mówienie źle o byłym, szczególnie czesto i niepytana. Albo ma rację co świadczy o fatalnym guscie i dziwnym przyciaganiu i przywiązaniu do toksycznych ludzi, albo nie ma racji i lubi oczerniać tych z którymi była blisko, więc możesz być super facetem, a na koniec ciebie też to raczej spotka. Poza tym częste nawiązania do byłych swiadcza o tym że dalej jest jakaś emocjonalna więź, tyle że obecnie negatywna.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
dobroduszny-skryba-33:

Dla mnie:

- bąbelki z poprzednich związków (o ile facet nie umarł na wojnie i kobieta nie jest wdową) - szczególnie gdy absolutnie nie chce więcej dzieci

@mirko_anonim: wszystko poza tym co zacytowałem jest
  • Odpowiedz