Wpis z mikrobloga

• 0
@ChwilowaZielonka

@smokingcat: masz racje Stuhr zachował się wyjątkowo paskudnie naśmiewając się z żołnierzy i ofiar smoleńska ku uciesze celebrytów nie przejmując się rodzinami ofiar zwykły cham i prostak

On sie smial z debila, ktory te katastrofe spowodowal. Rozroznij to plaskoziemco
  • Odpowiedz
@ChwilowaZielonka Zjedźcie mnie, ale bardzo bliska mi osoba z mojej rodziny (zupełnie apolityczna) zginęła w tej katastrofie. Ja jednak nie poczułam się tym tekstem dotknięta, bo imo walił w to, jak pewni ludzie uzurpowali sobie prawo do bycia "lepszymi" żałobnikami od innych. Ale wykopki zawsze wiedzą lepiej.
  • Odpowiedz
@ChwilowaZielonka: Mireczku, całkiem szczerze i bez złośliwości pytam, co tam się ze Sthurami o------o, że jest hejtowanko? Tzn ze starym w sumie wiem, jazda po pijaku i sporo głupich wypowiedzi, o młodego mi bardziej chodzi.
  • Odpowiedz
ale zrobił to raz, a nie co miesiąc przez 14 lat blokując przy tym centrum dwumilionowego miasta ( ͡ ͜ʖ ͡)

@jaroty: Jak napisać że Warszawę to znasz tylko z opowieści wujka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@smokingcat: masz racje Stuhr zachował się wyjątkowo paskudnie naśmiewając się z żołnierzy i ofiar smoleńska ku uciesze celebrytów nie przejmując się rodzinami ofiar zwykły cham i prostak

@ChwilowaZielonka: a ty przejmujesz się rodziną Jerzego Stuhra, czy jesteś zwykly cham i prostak?

bo mnie się wydaje, że jesteś zwykły cham i prostak jak młody Stuhr
  • Odpowiedz