Wpis z mikrobloga

@ChwilowaZielonka: a c--j mnie to g---o obchodzi. Więcej radości dały mi filmy z anty-polakiem Stuhrem, niż ten k---a Kaczyński i jego przydupasy, o bracie już nawet nie wspominając (bo tak naprawdę cały antytupolewizm wymierzony jest w karakana i maciere-k---a-wicza). Sam Lech był i jest mi zupełnie obojętny. Jarkacza anty-polaka wiadomo co, wiadomo czym (jak stare baby).
  • Odpowiedz
a czy Sthur postawił pomnik ojcu w centrum stolicy i co miesiąc każe swoim podwładnym czcić jego śmierć?

@Oh_honey: A co to ma do rzeczy? To co robi Kaczyński usprawiedliwia ojkofobie?
  • Odpowiedz
Wywołała się tutaj jakaś dyskusja o Kaczyńskim, ale ja pragnę zaznaczyć ze nie tylko on zginął w tej katastrofie to ze jeden karzeł robi z tego polityczne gierki nie znaczy ze trzeba to wrzucać do jednego wora z innymi co tam zginęli
  • Odpowiedz
@ChwilowaZielonka: różnica jest taka, że Stuhr nie postawił pomnika w centrum stolicy, nie uczynił ze śmierci swojego ojca religii partyjnej i nie organizuje od 14 lat co miesięcznych spędów swoich klakierów ( ͡º ͜ʖ͡º) ale tak mordo, to dokładnie to samo
  • Odpowiedz
Wywołała się tutaj jakaś dyskusja o Kaczyńskim, ale ja pragnę zaznaczyć ze nie tylko on zginął w tej katastrofie to ze jeden karzeł robi z tego polityczne gierki nie znaczy ze trzeba to wrzucać do jednego wora z innymi co tam zginęli

@ChwilowaZielonka: tylko że właśnie żart Stuhra polegał na tym, ze on i jemu podobni już rzygali tym co zorganizował Jaro wokół Smoleńska
  • Odpowiedz
typ się naśmiewał z żołnierzy i z ofiar tupolewa, a nie z jednego człowieka

@ChwilowaZielonka: typ się naśmiewał z religii smoleńskiej i tego co pisiory wokół niej zrobiły - gwarantuje ci, że gdyby Jaro nie o---------ł takich szopek to żart by nie powstał. Nie był zbyt udany i niesmaczny, ale tak wygląda reakcja obronna organizmu - jak masz czegoś dość, to wyśmiejesz to, nawet w brutalny i niesmaczny sposób
  • Odpowiedz
Co on chciał osiągnąć mówiąc o wyklętych, a potem o tupolewie?

@ChwilowaZielonka: dokładnie to co napisałem już dwa, albo trzy razy - wyśmiać bogoojczyźniany patriotyzm ze straganu.

Czemu każdy mówi ze to tylko atak w
  • Odpowiedz
@ChwilowaZielonka: A mi się podobał ten występ, tak samo by mnie bawił występ o starym Stuhrze, jak i nawet w ten sposób podany występ o zmarłych członkach mojej rodziny. Gdyby ktoś próbował z tego robić jakieś święto rangi powstania potraktowałbym podobnie poważnie
  • Odpowiedz