Wpis z mikrobloga

a skąd wyciągnąłeś takie wnioski ? I czemu mnie obrażasz nie znając mnie ? :) Miłego weekendu mordeczko.

@smokingcat: to nie było do ciebie, tylko do OPa. Znalazłeś się w cytacie w wypowiedzi którą OP napisał do ciebie, a ja zacytowałem,

Ja pytam Opa
  • Odpowiedz
@AgentGRU:

typ się naśmiewał z religii smoleńskiej i tego co pisiory wokół niej zrobiły

Gó*no prwada, typ wyśmiał ogól katastrofy oraz żołnierzy. To że narracja obrony tego humoru będzie wiadomo jaka, to jeszcze nie znaczy że jest zasadna
  • Odpowiedz
@ChwilowaZielonka Może jebnie tym żartem na przyszłej gali kabaretowej. Taki śmieszek zawsze był z niego...

@EnderWiggin: oczywiście fakt, że pisiory same zamieniły katastrofę w Smoleńsku w kabaret, to już pisowscy klakierzy skromnie pomijają...
  • Odpowiedz
@enron W sumie to mi to tam jest średnio obojętne. Ale to co mówił sam on i jego starszy o kraju w którym żył, żyję - już nie.

To nie tragedia Panie, to mistycyzm. Spotkanie z najwyższym.
  • Odpowiedz
a to teraz jest dobrze bo my sie smiejemy z innych ale jak inni sie smiali to niedobra jest?

@Notes: biorąc pod uwagę ilość kontentu okołoprzegrywowego jaki produkujesz, zapytam jeszcze raz, chociaż w życiu ci się nie uda tego zrozumieć - czemu nie postępujesz według własnych maksym? Dobrze jest jak ty się nabijasz z "przegrywów", a źle jak oni z innych, za to jak ktoś ich broni, w zasadzie atakując
  • Odpowiedz