Aktywne Wpisy
EnderWiggin +484
#polska #imigranci #bialystok
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD

Mega_Smieszek +192
źródło: temp_file7247251828502781223
Pobierz

Bo nie żyje xDDD
ale mam Tupolew #polskiekino #filmy #suchar
źródło: image
Pobierz@smokingcat: to nie było do ciebie, tylko do OPa. Znalazłeś się w cytacie w wypowiedzi którą OP napisał do ciebie, a ja zacytowałem,
Ja pytam Opa
@jandiabeldrugi: Idź zrób kiełbasę młodemu Szturowi.
Gó*no prwada, typ wyśmiał ogól katastrofy oraz żołnierzy. To że narracja obrony tego humoru będzie wiadomo jaka, to jeszcze nie znaczy że jest zasadna
źródło: stuhr
Pobierzźródło: stuhry2
Pobierzźródło: Screenshot_29
Pobierz@EnderWiggin: oczywiście fakt, że pisiory same zamieniły katastrofę w Smoleńsku w kabaret, to już pisowscy klakierzy skromnie pomijają...
To nie tragedia Panie, to mistycyzm. Spotkanie z najwyższym.
@Notes: biorąc pod uwagę ilość kontentu okołoprzegrywowego jaki produkujesz, zapytam jeszcze raz, chociaż w życiu ci się nie uda tego zrozumieć - czemu nie postępujesz według własnych maksym? Dobrze jest jak ty się nabijasz z "przegrywów", a źle jak oni z innych, za to jak ktoś ich broni, w zasadzie atakując
Podoba mi się też że zawsze coś sobie o mnie wyobrażasz, prawie za każdym razem błędnie XD