Aktywne Wpisy
Widzę, że temat za sprawą Brauna "zapłonął" - to dobrze, bo to bardzo poważna sprawa i warto by ludzie mieli świadomość co konkretnie się wydarzyło. Dlatego poniżej kilka faktów w tej sprawie a nie plotek i przeinaczeń.
1. Dziecko miało wrodzoną łamliwość kości ale nigdzie nie napisano, który typ i lekarze też tego nie wiedzieli. Jeśli się mylę - podajcie źródło bo ja nie znalazłem.
2. Profesor Sieroszewski - Prezes PTGiP absolutnie nie jest
1. Dziecko miało wrodzoną łamliwość kości ale nigdzie nie napisano, który typ i lekarze też tego nie wiedzieli. Jeśli się mylę - podajcie źródło bo ja nie znalazłem.
2. Profesor Sieroszewski - Prezes PTGiP absolutnie nie jest
dizel81 +6
Plastiki wróciły z Wietnamu samolotem do stolicy, i wynajęli pokój na nocleg na 172 ulicy.
Rzekomo spotkali Szynę i Dżun.
#raportzpanstwasrodka
Rzekomo spotkali Szynę i Dżun.
#raportzpanstwasrodka

U mnie rekordziści wyrypali, jakieś 30-40 km od miasta/biura xD
No bo wiesz "ja 100% zdalnie, a Marzenka tylko raz w tygodniu musi być". Machający papież, jeżeli chodzi o zmianę albo poszukiwanie nowej roboty.
#nieruchomosci
źródło: image
Pobierz@matti-nn: no tak, kuc z polibudy literalnie podejdzie do słowa żadne, żeby znaleźć jeden wyjątek i się cieszyć, że ma racje :)
@PfefferWerfer: amazon to firma pod wpis w cv tak samo jak inne firmy rozpoznawalne loga. natomiast duzo lepiej zarobisz w amerykanskich firmach ktore mimo ze maja market cap na poziomie od kilku do klkudziesieciu MLD dolarow to dla przecietnego zjadacza chleba ich nazwy nic nie mowia.- to sa wlasnie najlepsze miejsca do pracy i w
@matti-nn: ska ta idea? na moim stanowisku jest 100% dowolności. Mogę 100% z domu, mogę 100% z biura.
@Kakaladze: ogólnie to zgadzam się z tym wyżej plusowanym, ale ty dobrze poleciałeś XD
@Kakaladze: znam takiego, co tak myślał. Teraz siedzi w domu 30km od Wrocławia i się kisi w robocie, bo nikt się nie odzywa
Można zaklinać rzeczywistość, ale takie manewry to ograniczanie sobie możliwości w przyszłości. I niestety, ale korpo mają coraz większy problem z wdrażaniem entry level pracowników, więc będę naciskać bardziej doświadczonych na obecność w biurze. Stąd nawet
Ostatni raz byłem w biurze w zeszłym roku a mam 25km, nie zanosi się abym zobaczył kogoś z pracy w najbliższych miesiącach. ( ͡º ͜ʖ͡º)