@dizel81: tylko dlaczego? ta brzydka baba ma wysokie libido, może specjalnie tam się zakwaterowali aby wypożyczyć jakas niepiśmienna wieśniaczkę na noc?
@dizel81: to ja tylko zostawię opinie z google z miejsca pracy szyny
Podróżowałem dużo sam, po Azji Południowo-Wschodniej, zatrzymałem się w Floozys na 4 tygodnie w listopadzie 2024 r. Uwielbiałem to, zwłaszcza miłą, troskliwą i pełną szacunku obsługę, od sprzątaczki, kucharzy, barmanki, Easier, właściciela i jego pięknej żony, a oczywiście panie barmanki/hostessy. Brak presji zakupu napojów, napojów i jedzenia, niezwykle przystępne ceny, a wysokiej jakości świeżo gotowane
@dizel81 spocony ma właśnie wylew, zawał i biegunkę jednocześnie. Przecież jak szyna powie im prawdę to on od Grażynek już ani jednego dolara nie zobaczy. Chociaż nie wiem jakby był czerwony i spocony.
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Rzekomo spotkali Szynę i Dżun.
#raportzpanstwasrodka
Łap i koduj stara:
@prawdziwyhanskloss pewnie dla fejmu
Podróżowałem dużo sam, po Azji Południowo-Wschodniej, zatrzymałem się w Floozys na 4 tygodnie w listopadzie 2024 r. Uwielbiałem to, zwłaszcza miłą, troskliwą i pełną szacunku obsługę, od sprzątaczki, kucharzy, barmanki, Easier, właściciela i jego pięknej żony, a oczywiście panie barmanki/hostessy. Brak presji zakupu napojów, napojów i jedzenia, niezwykle przystępne ceny, a wysokiej jakości świeżo gotowane
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-17_010457_www.google.pl
PobierzStara eko lezba szuka młodych gówniar do zbereźnych zabaw z tik takowym impotentem.