Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kolega_Muminka +100
Powiem wam Frenowie, że chyba jestem idiotą. Poszedłem do sklepu nie dla idiotów i znów próbowali mnie w jajo zrobić.
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
źródło: IMG_5757
Pobierz

@mojaprawdajestmojsza: mówisz o prokuraturze, która prędzej Braunowi stawi zarzutu
@mojaprawdajestmojsza: faktycznie same fakty, nawet same sobie zaprzeczają.
@framugabezdrzwi: co konkretnie ci nie pasuje? Wrodzona łamliwość kości co do zasady nie jest wadą letalną (typ II MOŻE ale nie musi być letalny), przeczytaj sobie jakie choroby w życiu płodowym są letalne.
@radzioso532: to na pewno, przecież "niezależna" prokuratura nie mogłaby postąpić inaczej. Ale spokojnie, co się odwlecze to nie uciecze.
Komentarz usunięty przez autora
@mojaprawdajestmojsza: właśnie to co sam teraz napisałeś. Zdanie "typ II MOŻE ale nie musi być letalny" jest sprzeczne z "Wrodzona łamliwość kości nie jest wadą letalną.". Jeśli napisałeś, że nigdzie nie napisano jaki był typ w tym przypadku to napisanie, że łamliwość kości nie jest wadą letalną jest logicznie sprzeczne.
@framugabezdrzwi: napisałem: "Wrodzona łamliwość kości co do zasady nie jest wadą letalną". Co jest prawdą.
Gdybym napisał że grypa co do zasady nie jest chorobą śmiertelną też byś się przyczepiła bo jednak kilka osób rocznie umiera?
źródło: dd
Pobierz@framugabezdrzwi: nie wyjaśnisz, kuce nei ogarniają logiki formalnej.
dr hab. n. med. prof. Małgorzata Urban-Kowalczyk jest nawet współautorką wytycznych w tej sprawie:
Jest politykiem a nie prokuratorem ani sędzią..
Jak twoje dziecko będzie miało mleczaki do wyrwania i w-------i ci się do domu europoseł z kombinerkami to powiesz 'luz i tak trzeba je usunąć"?
Komentarz usunięty przez moderatora
@revente: Pokazał ,że morderca w Polsce, może chodzić bezkarnie po ulicy. Ba znajdą się tacy, co go będą (mordercę), wychwalać za humanitaryzm.
O mordestwie decyduje sąd a nie losowy debil.
I nic nie 'pokazał' tylko bezprawnie zaatakował kobietę.
@revente: No ty właśnie zdecydowałeś. I zastanów się, zanim następny raz coś tak głupiego napiszesz.