Aktywne Wpisy

Ana77 +22
Wrzucam link z innego forum, gdzie dziewczyna lat 30 pyta co ma ze sobą zrobić by znaleść faceta i wrzuciła zdjęcia. Generalnie piszą jej tam, że jest aseksualna dla mężczyzn, powinna przejśc metamorfozę... no raczej opinie są na nie.
Co panowie sądzą? Naprawdę ( z wyglądu) nikt by się nią nie zainteresował? Pytam panów 25 plus ewentualnie kobiet.
Wszystkie obrażające/chamskie posty będa kasowane.
https://vitalia.pl/forum43,1062312,0_Mam-30-lat-i-nikt-mnie-nie-podrywa.html
Co panowie sądzą? Naprawdę ( z wyglądu) nikt by się nią nie zainteresował? Pytam panów 25 plus ewentualnie kobiet.
Wszystkie obrażające/chamskie posty będa kasowane.
https://vitalia.pl/forum43,1062312,0_Mam-30-lat-i-nikt-mnie-nie-podrywa.html

PABLO__ESCOBAR +96
Żona poroniła 9 tydzień ehh ( ͡° ʖ̯ ͡°) musiałem się wyżalić. Ciężko jest..
#ciaza #dziecko #wychowajjakswoje
#ciaza #dziecko #wychowajjakswoje

U mnie rekordziści wyrypali, jakieś 30-40 km od miasta/biura xD
No bo wiesz "ja 100% zdalnie, a Marzenka tylko raz w tygodniu musi być". Machający papież, jeżeli chodzi o zmianę albo poszukiwanie nowej roboty.
#nieruchomosci
źródło: image
Pobierzale on jeszcze nie wie, że niedługo będzie szukał nowego pracodawcy
@proteina_sin_huevos: mają większe pole do wyboru jeśli chodzi o pracowników a to pozwala na lepsze przesianie pod względem skilla i ewentualnych zarobków, czyli może im się udać taniej zatrudnić lepszego lub takiego samego pracownika, a to jest spora przewaga.
@zamknij_morde_waski: Tak, dokładnie to napisałem w komentarzu wcześniej, ze względu na rozjazd w popycie/podaży "full-remotów", najprawdopodobniej będą robić za mniej.
A zamiast domu 200 m2 i działki 20 arów mogłem wybrać ekskluzywny kurnik 20 m2 i dojeżdżać tyle samo albo 15 minut krócej. Chlip chlip
@rzzz: u mnie rekordziści wyprowadzili się z Warszawy pod Lublin. Tych co pobudowali domy koło Otwocka czy Nadarzyna jest dużo.
Pogratulować Ci czy co? :)
nie wszystkie i żadna kierownicza.
@Rakky:
"Nie każdy musi mieszkać w mieście jest przecież praca zdalna"
@matti-nn: trend jest przeciwny
@Rakky: Amazon z samego AWSa miał 88 mld USD przychodów w 2023 (16% całej spółki), ale AWS odpowiada za 67% zysków całej grupy Amazon, dodaj do tego 44 mld z reklam czy 39 mld ze streamingu i subskrypcji a wyjdzie jeszcze
źródło: 1000024006
Pobierz@Anakee: odklejony jestes? XD dyrektor mojego działu pracuje od lat zdalnie.
@KanJaweuDieZweite: zawsze mnie zastanawia dlaczego z nowoczesnym domem pod miastem zestawia sie albo jakis obskurny blok z wielkiej plyty albo kurniki 20-50m. Dom pod miastem powinno sie porownywac do duzego mieszkania w dobrej lokalizacji wtedy dyskusja ma sens. bo wiadomo ze jesli jest wybot pomiedzy gniezdzeniu sie
@matti-nn: a my własnie sprowadziliśmy do Wawy 2 ludzi z Londynu na C-Level. 5 dni w biurze, do domu latają sobie weekendami.