Aktywne Wpisy

mirko_anonim +10
✨️ Czy warto zrezygnować z pracy na rzecz życia z odsetek? Ⓘ
#oszczednosci #inwestowanie #odsetki #praca #emerytura
Za rok kończę 40 lat, brak rodizny, mieszkanie po babci więc brak kredytów, brak auta. Dzisiaj na koncie już mi pykło 1mln zł.
Mam stresującą pracę w związku z tym planuje w następnym miesiącu złożyć wypowiedzenie i żyć z odsetek. Kase na razie mam na EDO, na koncie
#oszczednosci #inwestowanie #odsetki #praca #emerytura
Za rok kończę 40 lat, brak rodizny, mieszkanie po babci więc brak kredytów, brak auta. Dzisiaj na koncie już mi pykło 1mln zł.
Mam stresującą pracę w związku z tym planuje w następnym miesiącu złożyć wypowiedzenie i żyć z odsetek. Kase na razie mam na EDO, na koncie
Co byście zrobili na mom miejscu?
- Emerytura jeszcze w tym roku 28.4% (130)
- Popracowałbym jeszcze z 3-5 lat 41.4% (189)
- Pracuj do 50-65 roku życia 30.2% (138)

SepulkoZnawca +160
Mirki, Mirabelki i osoby Mirabelskie. Pijcie ze mną kompot albo płyn do konserwacji zwłok. Obudziłem się dziś jako starzec. Wszystkich pulsujących zawołam kiedy podwoję ten wynik. Jeśli oczywiście ten portal przeżyje. Bo ja napewno przecież nie raz mi sto lat śpiewali.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#samochody #motoryzacja #ciekawostki
@czuczer: Skróci cierpienia kierowcy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierz@TypowyDaltonista: jak użyjesz kierunkowskazu to nie będzie ci utrudniało zmiany pasa. Powinieneś użyć kierunkowskazu wyprzedzając rowerzystę.
Komentarz usunięty przez moderatora
@TypowyDaltonista: co? XD
@czuczer: Albo drzewa w skrajni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PytonJajko: oby producenci telefonów nie wpadli na to żeby zrobić to samo bo wtedy będziemy skończeni xdd
@TypowyDaltonista: no przykład żeś podał taki, jakbyś lubił dostawać prętem po kratach ( ͡° ͜ʖ ͡°) to już linie tymczasowe byś przywołał, z którymi line assist ma ogromny problem, albo inne podzielenie pasa autostrady na dwukierunkowy w czasie prac drogowych, wtedy faktycznie trzeba to wyłączać.
A co do ficzera - nawet jak nie ma okazji zjechać