Aktywne Wpisy
pyszniarz +100
5 lat razem a ryj się dalej cieszy za każdym razem
#motoryzacja
#motoryzacja
Rad-X +34
przewaga ryżu nad ziemniakami
- nie trzeba obierać
- jest czyste w przechowywaniu
- nie psuje się
- jak chcesz to może ci nawet maszynka go ugotować kiedy ty zajmujesz się ważnymi sprawami na wykopie.
- Ziemniaki tylko czekają aż je z spuścisz z wzroku aby wykipieć i zarzygać mazią kuchenkę
- nie trzeba obierać
- jest czyste w przechowywaniu
- nie psuje się
- jak chcesz to może ci nawet maszynka go ugotować kiedy ty zajmujesz się ważnymi sprawami na wykopie.
- Ziemniaki tylko czekają aż je z spuścisz z wzroku aby wykipieć i zarzygać mazią kuchenkę
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
@harrame: no to jeździłeś jakimś gównem. Dobrze zrobione adas nawet bez kierunku nie wyrywa Ci kierownicy z ręki żebyś za wszelką cenę nie mógł zmienić pasa tylko delikatnie Ci sygnalizuje, że z niego zjeżdżasz, jak nie trzymasz kierownicy jednym palcem to bez problemu robisz z samochodem co chcesz i nie jest to uciążliwe. Oczywiście mówię
I szarpiesz się z systemem o kierownicę
@czuczer: po prostu się zatrzyma bez zjeżdżania na bok.
@Antylogic: serio coś takiego trzymali gdzieś w menu? W kijance jest to cały jeden przycisk na kierownicy...
@ZdeformowanyKreciRyj
@hoodoovoodoo: to nie rolnik dba o rowy tylko zarządca drogi raz na jakiśczas
@vcredist: No, a jak masz zapięte pasy to zginiesz płonąc w samochodzie. Kiedyś to nie było tyle techniki, jak człowiek walnął to umierał i komu to przeszkadzało.
mnie line assist uchronił od zjechania z drogi gdy podsypiałem, i parę razy jak mnie słońce oślepiło. Także dla mnie ten system jest bardzo fajnym dodatkiem do systemów bezpieczeństwa, ale nie zastępujących mózgu podczas jazdy.
Line assist to nie autopilot.
btw zeby ta funkcja dzialala trzeba miec automat