Aktywne Wpisy
lady_katarina +499
Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.
Zapraszam do plusowania.
Zapraszam do plusowania.
Ka4az +351
Chłop ma pasje i szuka towarzyszki, która utrzyma tempo? O nie, tak nie można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Za to line assist gdy nie dotyka się kierownicy to szarpie pasami, pika i jak nie nie zadziała to włącza awaryjki i hamuje do zera.
@radio_dalmacija: jeśli prócz niego i rowerzysty nie ma za nim nikogo na drodze to po co miałby go używać?
@czuczer:
@czuczer: w aktualizacji na polski rynek ma być wyszukiwanie odpowiedniej dziuru lub koleiny aby tam się zatrzymac.
@klefonafide: gościu BMW jeździ, zrozum, tam nawet kierunkowskazów nie ma :D
https://www.youtube.com/results?search_query=outofspec+assist+test
A co do dyskusji o line assist - przecież to zależy od auta i jego ustawień, np. w moim idzie ustawić czy ma tylko delikatnie wibrować kierownica, czy ma trzymać się pasa do upadłego. A to, że bez kierunku trzyma to bardzo dobrze - nauczysz się jeździć zgodnie z
@radio_dalmacija: to ja się wypowiem bo korzystałem z tych systemów i powiem tak, na lokalnych drogach są niebezpieczne, zdarzało się, że system chciał mnie wepchnąć pod traktor bo nie ogarniał, że muszę zjechać bardziej do krawędzi żeby się z nim ładnie minąć i wręcz wyrywał mi kierownicę z rąk, nawet przy mijaniu się że zwykłymi
W VW line assist się włącza powyżej pewnej prędkości, około 60-70 km/h. Już widzę jak myślałeś wyłączyć bo na rondzie Ci kierownicę wyrywało
@Krupier: bo nakazują tego przepisy asie, zmieniasz pas ruchu używasz kierunkowskazu - proste
Nie ma potrzeby włączania kierunków w takiej sytuacji.
Komentarz usunięty przez autora
Ale w końcu typowy kierowca Audi i BMW jest typowy, winny są wszyscy dookoła albo technologia, tylko nie oni sami.
Jeżdżę 190KM samochodem, który ma te wszystkie asystenty i mi się alarmy nie włączają