Wpis z mikrobloga

@Orbiter01 jeśli jesteś magazynierem i Ci wstyd przed znajomymi to zmień znajomych. Ja od trzech lat jestem kierowcą ciężarówki (między innymi) I ani trochę mi nie wstyd. Tylko tutaj na wykopie płynie rzeka pogardy w stronę ludzi pracujących fizycznie. W realnym życiu jeszcze się z tym nie spotkałem.
  • Odpowiedz
@wypokowytrol

kierowca ciężarówki

No akurat tutaj to jest trochę wstyd. Magazynier musi jeszcze coś robić. Ciężko pracować fizycznie i ogarniać a za kierownicą to małpę można posadzić i też dojedzie ;)
Siedzi taki smierdziel jeden z drugim w kabinie cały dzień i tylko zarasta tłuszczem i stwarza zagrożenie na drodze. To już nawet onlyfansiary są wyżej w hierarchii
  • Odpowiedz
@Orbiter01 czy śmieje się z magazynierów? Nie. Czy chciałbym być magazynierem? Nie. Czy byłoby mi wstyd gdybym nagle musiał zmienić swoją obecną robotę na robotę magazyniera? Zdecydowanie.
  • Odpowiedz
@Notes więc posadź małpę za kierownicą ciężarówki niech dojedzie. Jeśli uważasz,że kierowca ciężarówki nie musi nic ogarniać to znaczy,że chyba nie wiesz o czym mówisz. Nie każdy siedzi w kabinie cały dzień. Ja siedzę jakieś 9h i wracam do domu. Co do stwarzania zagrożeń, pokaz mi statystyki kto powoduje więcej wypadków. Kierowcy ciężarówek czy błazny z osobówek.

Porównania kierowcy do internetowej dziw ki nawet nie chce komentować. To jest to o
  • Odpowiedz