wstyd to kraść i z gołą dupą chodzić, a nie uczciwie pracować.
@thority: a ja wiem czy chodzić z gołą dupą to taki wstyd? Ja się tam nie wstydzę jak chodzę z gołą dupą na sesjach zdjęciowych :D A co do magazyniera, to oczywiście żaden wstyd, praca jak praca.
@Lobotomy_Enthusiast: ja dałem, bo sam pracuje fizycznie i odczuwam z tego powodu wstyd, szczególnie kiedy czytam tu co raz jakieś wpisy gości zarabiających pięciocyfrowe kwoty siedząc w domu i popijając kawkę. uświadamia mi to że przegrałem życie i wywołuje myśli magiczne
@Orbiter01: Dla mnie możesz nawet szambo rozwozić i nadal masz mój szacunek. Im mniej wypoku, mniej social mediów, mniej telewizji tym będziesz zdrowszy.
Siedzi taki smierdziel jeden z drugim w kabinie cały dzień i tylko zarasta tłuszczem i stwarza zagrożenie na drodze. To już nawet onlyfansiary są wyżej w hierarchii
@Notes: Mój brat pracował jako kierowca ciężarówki i zupełnie nie pasuje do tego opisu, nie śmierdzi, jest zadbany, szczupły i jest najlepszym kierowcą, jakiego znam.
@vvv-vvv: A co jest złego w utrzymywaniu się z kapitału? W sensie ktoś ma pracować tylko po to żeby pracować jeśli ma już dość odłożone żeby żyć np z lokat? Jakiś nie kumam tego argumentu
@Orbiter01: wstyd to może być co najwyżej dla kobiet jak trudnią się sprzedawaniem swojego ciała w dowolnej formie. a tak nie przychodzi mi do głowy żaden inny legalny zawód żeby miało być wstyd. no może policjant jeszcze, ale też jak w każdej grupie społecznej ludzie są różni. są i tacy z rigczem, ale większość raczej leczy kompleksy, sama nie zna przepisów i nie jest od tego by pomagać i chronić.
@Orbiter01: dla mnie osobiście byłaby to porażka w życiu jakbym tak miała pracować. Ale na innych ludzi mam w------e co robią. Także zależy z jakiej perspektywy ma być ta ocena
Czy wstyd być Magazynierem
Nie podbijesz skutecznie jako magazynier do takiej lekarki, inżynierki, finansistki, prawniczki. Skreślą cię w mgnieniu oka.
@thority: a ja wiem czy chodzić z gołą dupą to taki wstyd? Ja się tam nie wstydzę jak chodzę z gołą dupą na sesjach zdjęciowych :D A co do magazyniera, to oczywiście żaden wstyd, praca jak praca.
@Notes: Mój brat pracował jako kierowca ciężarówki i zupełnie nie pasuje do tego opisu, nie śmierdzi, jest zadbany, szczupły i jest najlepszym kierowcą, jakiego znam.
@VaizardOmbre: A ile procent takich kobiet faktycznie tak robi? I czy naprawdę są aż tak atrakcyjne, żeby się tym w ogóle przejmować?
Komentarz usunięty przez autora
@vvv-vvv: aha, czyli w sumie to wstyd być emerytem - no bo przecież nie pracujesz, tylko "utrzymujesz się z kapitału".
Także zależy z jakiej perspektywy ma być ta ocena
No właśnie, że oznacza. Skoro oni się nadają to byle debil też. W czym jest niby gorszy debil od idioty?
Nie oznacza za to, że Ty jesteś jednym z idiotów, pijaków i brudasów z tej branży.