Aktywne Wpisy
Pogromca20 +316
Siedzę sobie właśnie na SOR w Przemyślu. Zero ludzi. Czas oczekiwania 3 g. 5 min. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Strach pomyśleć co by było gdyby ktoś był przede mną. Lekarz dostał info że jest pacjent ale stwierdził że pacjent musi poczekać ¯\(ツ)/¯
źródło: 1000019311
Pobierz
KRCZVSK +20
Ale gdyby pies się zesrał na skwerku to byłby już płomień, dwa duplikaty i 500 komentarzy. xD A jak chłop się nad babą znęcał to nie ma co pochopnie oceniać, trzeba zachować powściągliwość, poznać pełen kontekst bo może zasłużyła albo to była prowokacja. xD
#psy #psiarze #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
#psy #psiarze #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Czy wstyd być Magazynierem
Nie podbijesz skutecznie jako magazynier do takiej lekarki, inżynierki, finansistki, prawniczki. Skreślą cię w mgnieniu oka.
@thority: a ja wiem czy chodzić z gołą dupą to taki wstyd? Ja się tam nie wstydzę jak chodzę z gołą dupą na sesjach zdjęciowych :D A co do magazyniera, to oczywiście żaden wstyd, praca jak praca.
@Notes: Mój brat pracował jako kierowca ciężarówki i zupełnie nie pasuje do tego opisu, nie śmierdzi, jest zadbany, szczupły i jest najlepszym kierowcą, jakiego znam.
@VaizardOmbre: A ile procent takich kobiet faktycznie tak robi? I czy naprawdę są aż tak atrakcyjne, żeby się tym w ogóle przejmować?
Komentarz usunięty przez autora
@vvv-vvv: aha, czyli w sumie to wstyd być emerytem - no bo przecież nie pracujesz, tylko "utrzymujesz się z kapitału".
Także zależy z jakiej perspektywy ma być ta ocena
No właśnie, że oznacza. Skoro oni się nadają to byle debil też. W czym jest niby gorszy debil od idioty?
Nie oznacza za to, że Ty jesteś jednym z idiotów, pijaków i brudasów z tej branży.