@Lewusx Magazynier na najniższą krajową trochę dziwne myślę ,że jak ma się uprawnienia na wózki widłowe to chyba zarabia się dużo więcej z 500 zł więcej niż najniższa krajowa.
@Orbiter01: nigdy przenigdy nie wyśmiewałem nikogo kto w uczciwy sposób pracuje na siebie i rodzinę.. czy to sprzątaczka, czy lekarka - traktuję tak samo i absolutnie ta pierwsza nie ma powinna czuć wstydu związanego z wykonywaną pracą.
@Notes ja pier dole xD nie,zrobienie prawka jeszcze nic nie oznacza. Tak samo jak skończenie szkoły czy uzyskanie magistra. Brak ci argumentów i się zaczynasz blaznic chłopie. Poczekaj z 10 lat,wejdź na wykop jak będzie jeszcze istniał i poczytaj swoje komentarze. Nie rozchodzisz tego.
Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. To,że w tej branży nie brakuje idiotow pijaków i brudasów nie oznacza,że byle debil się do tego nadaje. Nie odpisuj już.
@MistrzKowalski ból d--y to masz najwyżej ty, ja przedstawiłem swoją opinię - możesz się z nią zgadzać lub nie. I proszę nie imputować mi bycia "z tagu" #przegryw
Co to za głupie drugie zdanie. Jeśli ktoś uczciwie wypracował kapitał albo pracowali na niego jego przodkowie to ma prawo z tego żyć i nie powinien się tego wstydzić.
@wypokowytrol masz statystki o ilości wypadków spowodowanych przez ciężarówki ale w stosunku do ilości tych ciężarówek na drogach? Bo liczby bezwzględne przy tak dużej nadprezentacji nic nie mówią.
masz człowieku ból d--y ze ktoś może nie pracować tylko żyć z kapitału
@MistrzKowalski: Nie pracuje, nic nowego nie wytwarza, żyje z cudzej pracy... generalnie niewiele się to różni od jakiegoś neet-a żyjącego z zasiłku. Wychodząc z założenia że każdy dorosły zdrowy człowiek powinien pracować bo z tego bierze się rozwój i dobrobyt a nie z siedzenia na dupie, to oba przypadki są formą pasożytnictwa. Tylko w innej skali.
Nie pracuje, nic nowego nie wytwarza, żyje z cudzej pracy... generalnie niewiele się to różni od jakiegoś neet-a żyjącego z zasiłku.
>Bilans mojej kariery zawodowej okazał się druzgocący. Okazało się, że nawet jak myślałem, że mam do czegoś smykałkę to dla janusza i tak mam dwie lewe ręce, i tak już w kolejnym i kolejnym kołchozie.
@Ethernit: jazda na czarną przegrywie i możesz dalej się żalić i płakać.
Czy wstyd być Magazynierem
Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. To,że w tej branży nie brakuje idiotow pijaków i brudasów nie oznacza,że byle debil się do tego nadaje. Nie odpisuj już.
Byle nie w kolchozie
Po prostu jestem uprzedzony i żadne argumenty nie mają tu sensu. Nawet jakby kierowcy byli bohaterami narodowymi to i tak będę hejtować kuweciarzy
@MistrzKowalski: Nie pracuje, nic nowego nie wytwarza, żyje z cudzej pracy... generalnie niewiele się to różni od jakiegoś neet-a żyjącego z zasiłku. Wychodząc z założenia że każdy dorosły zdrowy człowiek powinien pracować bo z tego bierze się rozwój i dobrobyt a nie z siedzenia na dupie, to oba przypadki są formą pasożytnictwa. Tylko w innej skali.
>Bilans mojej kariery zawodowej okazał się druzgocący. Okazało się, że nawet jak myślałem, że mam do czegoś smykałkę to dla janusza i tak mam dwie lewe ręce, i tak już w kolejnym i kolejnym kołchozie.
@Ethernit: jazda na czarną przegrywie i możesz dalej się żalić i płakać.