Aktywne Wpisy

Famine +252
Polska zapłaci wysoką cenę za niechęć do związków zawodowych i wieczny "kac po górnikach". Kiedy globalne korporacje szukają cięć, najłatwiej zwalnia się właśnie u nas. Brak silnej reprezentacji pracowniczej sprawia, że bez oporu przyjmujemy uderzenie i wypełniamy limity zwolnień za inne rynki Europy.
#przemyslenia #pracbaza #januszex #polska
#przemyslenia #pracbaza #januszex #polska

Nacho_Libre +13
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Czy wstyd być Magazynierem
@vvv-vvv: xddddddddddd
@Lewusx: *najbrzydszych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vvv-vvv: czyli jak sobie zarobie na udziały w jakichś firmach i będę utrzymywał się z ichniejszych zysków to wstyd? xD
xDD
@Nobody32: TAK MA Z---------Ć W KOŁOWROTKU NAJLEPIEJ NA DWIE ZMIANY ZA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ, BO TAKO RZECZE WYKOPEK
Wolałbym kraść ale jestem niezaradny.
Często mi w robocie mówią że się marnuje tutaj(ogarniam IT całkiem całkiem) na co zawsze powtarzam że jakbym nie był głupi to by mnie tutaj nie było, taka prawda.
@Orbiter01: brawurowa kariera w korpo na stanowisku starszego klepacza cyferek do excela, więc w sumie też fizyczna praca, bo fizycznie stuka w klawisze na kompie, no ale KARIERA