@Orbiter01: Jestem magazynierem od kilku lat i sobie chwalę. W międzyczasie dostałem awans na team lidera więc podwyżka, co drugą sobotę idę do pracy za podwójną stawkę, praca na dwie zmiany więc też ok. Kasa duużo wyższa niż minimalna. Jak dla mnie spoko.
@Orbiter01: wstyd nie, ale pulap magazyniera jest bardzo niski no chyba ze bedzie z---------l weekendy. jako robota gdzie sie idzie na 8h i miec w------e to calkiem ok, ale lepiej sie rozwijac w innym kierunku w tym samym czasie. mowie to jako byly magazynier
@Orbiter01: Oczywiście że wstyd, jestem magazynierem od 11 lat. Nie mogę z iebic swojej sytuacji ani zawodu. Codziennie muszę sobie napluć w twarz za to jakim jestem nieudacznikiem życiowym
@Lewusx: Gdy po raz pierwszy się tu pokazałeś, dostałeś notatkę "Brzydki kulturysta". Rozumiem, że musicie się napinać na tych fotach, ale wygląda to kuriozalnie łamane na odpychająco ( ͡°ʖ̯͡°)
@Orbiter01: Jako robol na magazynie to się wstydzę. Wolałbym kraść ale jestem niezaradny. Często mi w robocie mówią że się marnuje tutaj(ogarniam IT całkiem całkiem) na co zawsze powtarzam że jakbym nie był głupi to by mnie tutaj nie było, taka prawda.
@Orbiter01: brawurowa kariera w korpo na stanowisku starszego klepacza cyferek do excela, więc w sumie też fizyczna praca, bo fizycznie stuka w klawisze na kompie, no ale KARIERA
@Lewusx Ty to możesz być najlepszym kulturystą na wykopie, odstaw ten tren bo odlatujesz. Do Wolskiego to dzielą Cię lata świetlne ale grunt że masz poczucie humoru
Czy wstyd być Magazynierem
@vvv-vvv: xddddddddddd
@Lewusx: *najbrzydszych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vvv-vvv: czyli jak sobie zarobie na udziały w jakichś firmach i będę utrzymywał się z ichniejszych zysków to wstyd? xD
xDD
@Nobody32: TAK MA Z---------Ć W KOŁOWROTKU NAJLEPIEJ NA DWIE ZMIANY ZA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ, BO TAKO RZECZE WYKOPEK
Wolałbym kraść ale jestem niezaradny.
Często mi w robocie mówią że się marnuje tutaj(ogarniam IT całkiem całkiem) na co zawsze powtarzam że jakbym nie był głupi to by mnie tutaj nie było, taka prawda.
@Orbiter01: brawurowa kariera w korpo na stanowisku starszego klepacza cyferek do excela, więc w sumie też fizyczna praca, bo fizycznie stuka w klawisze na kompie, no ale KARIERA