Aktywne Wpisy

Aowe +208
1/x
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba

patryk_ekiert +19
#programista15k
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie

Co zrobić, żeby dziecko lepiej spało?
#dzieci #rodzicielstwo
źródło: Dziecko-budzi-si%C4%99-w-nocy-z-p%C5%82aczem-co-robi%C4%87-930x500
PobierzNa pewno przed snem nie przebodźcowujcie dziecka. To utrudnia zasypianie i potem spokojny sen. To wasze pierwsze dziecko? Może warto popatrzeć na dietę. Budzi się zdam z siebie czy coś zewnętrznego go wybudza? W razie czego świetnie spisują się słuchawki nauszne dla dzieci.
Jezeli kortyzol mialby uszkadzac mozg dziecka, to wiekszosc dzieci byloby uszkodzonych z definicji. Robcie sobie co chcecie, ale przestancie powielac niczym nie poparte bzdury. W kazdym takim artykule informacje typu:
- moze ale nie musi
- sytuacja stresujaca
- kortyzol w zwiekszonej ilosci
@PavulonRazPavulonDwa: z rocznym dzieckiem?
Komentarz usunięty przez moderatora
#gimbynieznajo
źródło: z31349804Q,Alkotubki-pojawily-sie-w-sklepach--Przypominaja-mu
PobierzZnam twój ból, moje dzieciaki też bardzo słabo śpią... Praktycznie od skończenia 3go miesiąca życia obie spały tak od 22 do 9 nad ranem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie pamiętam dokładnie ile lat miała starsza ale też doświadczyliśmy regresu snu i potrafiła się w nocy na chwilę przebudzić. Dlaczego te dzieciaki tak cudownie śpią? Nie mam pojęcia ale od zawsze