Aktywne Wpisy

ly000 +95
<rant>Bardzo mnie śmieszy to p--------o, że programiści oszukują system, bo pracują na udawanym B2B, a w rzeczywistości jest stosunek pracodawca-pracownik i powinni płacić podatki jak normalni ludzie na UoP. Coś wam uświadomię, bo chyba nie wiecie zbyt wiele o życiu. Prawie wszyscy lekarze, dentyści, prawnicy i przedstawiciele innych wolnych zawodów również pracują na B2B, mimo że ich charakter pracy nie różni się znacząco od pracy programisty. A skoro już tak bardzo przejmujecie

Iorem_ipsum +37
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
twoja mądrość nie zna granic, bejt autora
@korona_swirus: czyli jak ktoś wziął kredyt na mieszkanie np. 5 lat temu i nagle sytuacja w branży staje się niestabilna, to taki człowiek powinien jednorazowo spłacić pozostały kapitał, aby pozbyć się kredytu, czy sprzedać mieszkanie i płacić za wynajem więcej, niż wynosiła go rata kredytu?
Amator
@patryk_ekiert: nie przyjdź jutro do pracy to nie dostaniesz wypowiedzenia
@patryk_ekiert: przeczytałem "z zespołem downa"
A gdzie się wybiera