Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1780
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +318
źródło: 1000005415
Pobierz

@WhiskeyIHaze: To była aluzja do tego jak ten wątek się rozgrzał :D
Argument z czasem oczywiście ma sens - jeśli ktoś zarabia więcej to jego czas jest wart więcej więc dla niego korzystniejsze jest poświęcenie pieniędzy niż czasu.
@WhiskeyIHaze: No ciekawe, że reklamodawca chce mnie śledzić i profilować za darmo. To też ciekawe - masz sobie internat z limitem danych taki LTE i na wyświetlanie reklam na
Wiesz, że np. w centrum Londynu musieli ustanowić specjalnie prawo bo bogaci sobie parkowali na zakazach i woleli zapłacić 100 funtów mandatu zamiast iść 10 minut piechota? Teraz za takie parkowanie konfiskuja ci samochód xD
A to zobacz, że to działa w dwie strony. Oni też tracą transfer na wysłanie tego do ciebie.
@mariecziek: i nie zarobią na transfer właściwego wideo które chcesz obejrzeć więc tego ci też nie wyświetlą. I problem rozwiązany.
Aktualnie Google i wszystko co jest z tym powiązane, to jedna wielka platforma reklamowa. Kiedyś dało się żyć bez ablocka i korzystać z gmail, youtube i innych usług (chodzi mi o lata
@mariecziek: masz. przestań korzystać z ich usług.
Komentarz usunięty przez moderatora