Wpis z mikrobloga

@0caffe no tak, bo płacić można tylko lokalnym usługodawcom.

Jak idziesz do biedronki to wychodzisz z towarem bez płacenia żeby nie płacić wielkiemu portugalskiemu korpo?
  • Odpowiedz
@Notes jak za premke chcą 26 PLN, ja już za YT music daje 30 na miesiąc, uYouPlus jest bardziej funkcjonalne od YouTube bo ma lekko poprawione GUI, możliwość pobierania i wewnętrzny eksplorator pobranych filmów, oraz najważniejsze ma sponsorblocka który autopomija zbędne intra/outra, przerywniki i product placementy, po protu jest lepszy od od oryginalnego YT premium pod każdym względem

Po drugie samo Google to złodzieje, bo sami mają za sobą kilka afer
  • Odpowiedz
  • 1
@Dominias a czy ktoś ci kaze to robić? xD Wiadomo że modyfikując coś jest ryzyko że zepsujesz, tak samo jakbyś modował swoje auto i zrobił chip tuning

Ty się cały czas srasz o to że jakiś śmieć śmie śmieć blokować reklamy xD
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek ja mam ciekawą sytuację ale nie mam w ogóle reklam na moim koncie (które nie jest i nigdy nie było premium). Nie wiem czy algorytmy w jakiś sposób pominęły moje konto czy z racji “starości” konta (mam je od 2009) nie dostaje reklam. Jak używam konta kogoś innego to mnie k-----a strzela ile tych reklam przy każdym prawie filmiku się pojawia xd Chociaż żyje ze strachem że YouTube się obudzi
  • Odpowiedz
w Discountach

@Notes: dyskontach

też oszukujecie na wadze kupując cebule

@Notes: tak samo jak na YT, specjalnie nie wkładam cebuli do foliowego woreczka przed ważeniem, żeby była lżejsza o te pół grama.
  • Odpowiedz
@0caffe: oczywiście że mam firefoxa z adblockiem i sponsor blokiem. I pasek dislajków też se przywróciłem.

Internet to zmieniające się medium, pozwól że wyjaśnię ci o co chodzi prostym wykresem który sam zrobiłem w 5 minut xD

My se poradzimy tak czy siak. To na tych "zielonych" użytkownikach opierają się zarobki wszelkich gigantów technologicznych. Bo tym ludziom można wciskać reklamy do porzygu, oni chętnie kupią ten abonament premium żeby się
Antorus - @0caffe: oczywiście że mam firefoxa z adblockiem i sponsor blokiem. I pasek...

źródło: Bez tytułu

Pobierz
  • Odpowiedz