Wpis z mikrobloga

@eduardo-garcia: a kogo mają wybrać? Defraudujących miliardy katonawiedzeńcow?
Ruskich kolaborantów?

Ciekawi mnie jakie to istnieją opcje. Polacy odsunęli od władzy najbardziej bezczelny rząd w historii w jedyny sposób jaki istniał. Chciałbym poznać inny

• Odpowiedz
Polacy odsunęli od władzy najbardziej bezczelny rząd

Myślę, że po prostu jesteś zbyt młody, by pamiętać poprzednich kandydatów do takiego tytułu i tu jest problem. Uważam, że każda władza się zużywa, że eroduje i remedium na to zjawisko jest właśnie rotacyjna wymiana rządzących. Problem polega na tym, że myśmy wybrali sobie za przywódcę gościa, który rządząc krajem dopuścił do takiego rozkładu jego organów, że skammer z kilkoma wyrokami za oszustwo był w
  • Odpowiedz
@Grzesiok: czyli koalicja moze obsadzać swoich partyjniaków bez konkursów bo im sie to NALEŻY za odsuniecie Pisu? XD piękne fikołki, pokaż coś innego
  • Odpowiedz
Dobrze, że Bóg stworzył Onet, który patrzy każdej władzy na ręce.

Wiesz, porównując histerię, którą generowali przy okazji naciągania prawa przez PiS z praktycznym brakiem reakcji w przypadku jawnego jego łamania, z tym patrzeniem to bym nie przesadzał. No, ale za twitta plusik, choć Węglarczyka specjalnie nie poważam.

@PiccoloColo:
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: pamiętam wszystkie rządy wolnej Polski

@TS_X9 Pokażesz mi gdzie tak napisałem? GDZIE NAPISAŁEM ŻE MOGĄ OBSADZAĆ SWOIMI, BO IM SIĘ NALEŻY ZA ODSUNIĘCIE PISU?

Ja pytam jaki jest wybór, a ty czytasz sobie jakieś urojenia
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia "Naciąganie prawa przez PiS" 😅
Szanujmy się, kto wówczas miał alarmować o łamaniu prawa przez ZP? Republika, TVP, Polsat?

Węglarczyk ma tendencje do ubarwiania, ale w screenie najbardziej śmieszy obecności Piekary. Nie dość, że obrzydliwa osobowość, to musi robić filkołki, by przez sito pochwalicie Onet, który przy powszechnej krytyce, jest pluralistycznym medium.
  • Odpowiedz
"Naciąganie prawa przez PiS" 😅

Tak. Uważam, że istnieje jakościowa różnica między tym co teraz wyprawia Bodnar, a nieczystymi zagrywkami PiS.

Szanujmy się, kto wówczas miał alarmować o łamaniu prawa przez ZP? Republika, TVP, Polsat?

Raczysz
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia

Tak. Uważam, że istnieje jakościowa różnica między tym co teraz wyprawia Bodnar, a nieczystymi zagrywkami PiS.

Owszem, istnieje i jestem ciekaw czy Bodnar w 8lat, jest w stanie sięgnąć poziomu degradacji Ziobry, choć bardzo w to wątpię.
  • Odpowiedz
tak, tusk trafił na falę młodych którzy osiągnęli dorosłość i zagłosowali za nim

każde dzieci uczą się na błędach, ja 30 lat temu głosowałem na kwaśniewskiego bo był młody przystojny mial "studia" i prezentował się bez porównania z wałęsą, później okazało się że to pijak który wyszczuplił się na wybory a tytuł ma doklejony

wszystko co pis mówił się sprawdza, pis to zło ale rudy to zło milion razy większe
  • Odpowiedz
Owszem, istnieje i jestem ciekaw czy Bodnar w 8lat, jest w stanie sięgnąć poziomu degradacji Ziobry, choć bardzo w to wątpię.

Liczyłem na jakąś próbę porównawczą, ale się nie doczekałem i nie doczekam. Czemu? Bo zapewne sam wiesz jaka jest prawda.

Projektujesz niczym najbardziej wytrawny partyjny pachołek, taka dyskretna propaganda. Brawo ty.

Ad
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia Dostałeś taką linię porównawczą, jaką sam zakreśliłeś , czyli Ziobro > Bodnar
Nad czym mam się rozwodzić?

Wybacz, że tak bardzo uraziło Cię ad personam, ale moje ego ucierpiało, gdy zraniłeś to samo pisząc do mnie per "wy" dalej coś projektując. ;(

Do rzeczy, fajnie fajnie, ale pod butem Lisickiego nie jest to pełnowartościowy prawicowy odpowiednik Onetu. Ta krytyka też często jest nawoływaniem, że PiS był za mało prawicowy, a
  • Odpowiedz