Aktywne Wpisy
Ej mirki kręcić aferę? Od grudnia pracuję w nowym kołchozie, jednocześnie regularnie co dwa miesiące oddaję krew, przysługują mi z tego tytułu 2 dni wolne, a pracodawca nie zgadza się na udzielenie dwóch dni.
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
źródło: 1000005562
Pobierz
Anonek463 +98
Zamówiłem sobie żarówki do samochodu od sprzedającego https://allegro.pl/uzytkownik/fphbropak. Sprzedający napisał mi sms, że nie posiada żarówek i zwraca pieniądze więc wzgodnie z prawdą dodałem opinie na allegro "Sprzedający wystawia produkt którego nie ma na stanie. Nie polecam." Sprzedający mi teraz grozi sądem xD Nieźle się bawicie na tym #allegro #j--------e #humorobrazkowy #heheszki #januszebiznesu #marketplace
źródło: image
Pobierz

#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
źródło: IMG_9995
Pobierz@Project_Im_Not_Going_In: nawet jak nie odziedziczysz, to masz lepiej niż 95% świata
Twrwz w Polsce żyje się zajebiście.
Sa pewne minusy, jak drogie mieszkania, drożyzna na półkach i wieczne problemy ze służbą zdrowia, ale ogólnie to nikt przy zdrowych zmysłach już nie myśli o emigracji do USA czy krajow arabskich Europy zachodniej.
@klefonafide: Skąd takie dane? Jak nie masz gdzie mieszkać, to żyjesz pewnie na gorszym poziomie niż chińczyk który ma dom, a ich jest półtora miliarda
@klefonafide Nie żałuj sobie, lepiej od razu powiedz, że lepiej od 99.99% ( ͡º ͜ʖ͡º) Jakoś ciężko mi uwierzyć, biorąc pod uwagę, jak dziurawe i w wielu przypadkach antyludzkie mamy prawo (o czym nie raz się przekonalem), systemową dyskryminację mężczyzn, szkolnictwo na wzór modelu pruskiego, wszechobecny nepotyzm, niekorzystne kredyty, astronomicznie drogie mieszkania, samochody, jedzenie i elektronika
@wjtk123: Biorę, dla szansy urodzenia się w Azji (wschodniej)
@kowalzmetina: pomyśl np. o tych programistach, pracujących dla Googla, Mety czy Amazona z Kalifornii, którzy mieszkają w przyczepach czy samochodach, bo ich nie stać nawet na wynajem mieszkań, nie mówiąc już o ich kupnie. Nie porównuj ludzi którzy znajdują się w 95. percentylu zarobków, tylko tych z 50 percentyla.
@klefonafide: wykopki rencisci na garnuszku u mamy, którzy grają całe życie w gierki i nigdy nie zamoczyli najczęściej powiedzą jak im ciężko w życiu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie ma ciężko ojciec rodziny z kredytem, nie ma ciężko padżet mieszkający na zadupiu, nie ma ciężko mu88yn, który żyje w chatce z blota, nie ma też ciężko