Aktywne Wpisy

Omniscient +17
#perfumy Jaki był wasz:
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)

PrawnydoRadca +28
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Wiesz, porównując histerię, którą generowali przy okazji naciągania prawa przez PiS z praktycznym brakiem reakcji w przypadku jawnego jego łamania, z tym patrzeniem to bym nie przesadzał. No, ale za twitta plusik, choć Węglarczyka specjalnie nie poważam.
@PiccoloColo:
@TS_X9 Pokażesz mi gdzie tak napisałem? GDZIE NAPISAŁEM ŻE MOGĄ OBSADZAĆ SWOIMI, BO IM SIĘ NALEŻY ZA ODSUNIĘCIE PISU?
Ja pytam jaki jest wybór, a ty czytasz sobie jakieś urojenia
Szanujmy się, kto wówczas miał alarmować o łamaniu prawa przez ZP? Republika, TVP, Polsat?
Węglarczyk ma tendencje do ubarwiania, ale w screenie najbardziej śmieszy obecności Piekary. Nie dość, że obrzydliwa osobowość, to musi robić filkołki, by przez sito pochwalicie Onet, który przy powszechnej krytyce, jest pluralistycznym medium.
Won na czarna listę
Tak. Uważam, że istnieje jakościowa różnica między tym co teraz wyprawia Bodnar, a nieczystymi zagrywkami PiS.
Raczysz
Owszem, istnieje i jestem ciekaw czy Bodnar w 8lat, jest w stanie sięgnąć poziomu degradacji Ziobry, choć bardzo w to wątpię.
każde dzieci uczą się na błędach, ja 30 lat temu głosowałem na kwaśniewskiego bo był młody przystojny mial "studia" i prezentował się bez porównania z wałęsą, później okazało się że to pijak który wyszczuplił się na wybory a tytuł ma doklejony
wszystko co pis mówił się sprawdza, pis to zło ale rudy to zło milion razy większe
Komentarz usunięty przez moderatora
Liczyłem na jakąś próbę porównawczą, ale się nie doczekałem i nie doczekam. Czemu? Bo zapewne sam wiesz jaka jest prawda.
Ad
Nad czym mam się rozwodzić?
Wybacz, że tak bardzo uraziło Cię ad personam, ale moje ego ucierpiało, gdy zraniłeś to samo pisząc do mnie per "wy" dalej coś projektując. ;(
Do rzeczy, fajnie fajnie, ale pod butem Lisickiego nie jest to pełnowartościowy prawicowy odpowiednik Onetu. Ta krytyka też często jest nawoływaniem, że PiS był za mało prawicowy, a
Błagam, wyciągajcie brudy PO na wierzch ale nie za pomocą takich odklejeńców jak Piekara, który usprawiedliwiał każde świństwo PISu.