Wpis z mikrobloga

@Grzesiok: czyli koalicja moze obsadzać swoich partyjniaków bez konkursów bo im sie to NALEŻY za odsuniecie Pisu? XD piękne fikołki, pokaż coś innego
  • Odpowiedz
Dobrze, że Bóg stworzył Onet, który patrzy każdej władzy na ręce.

Wiesz, porównując histerię, którą generowali przy okazji naciągania prawa przez PiS z praktycznym brakiem reakcji w przypadku jawnego jego łamania, z tym patrzeniem to bym nie przesadzał. No, ale za twitta plusik, choć Węglarczyka specjalnie nie poważam.

@PiccoloColo:
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: pamiętam wszystkie rządy wolnej Polski

@TS_X9 Pokażesz mi gdzie tak napisałem? GDZIE NAPISAŁEM ŻE MOGĄ OBSADZAĆ SWOIMI, BO IM SIĘ NALEŻY ZA ODSUNIĘCIE PISU?

Ja pytam jaki jest wybór, a ty czytasz sobie jakieś urojenia
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia "Naciąganie prawa przez PiS" 😅
Szanujmy się, kto wówczas miał alarmować o łamaniu prawa przez ZP? Republika, TVP, Polsat?

Węglarczyk ma tendencje do ubarwiania, ale w screenie najbardziej śmieszy obecności Piekary. Nie dość, że obrzydliwa osobowość, to musi robić filkołki, by przez sito pochwalicie Onet, który przy powszechnej krytyce, jest pluralistycznym medium.
  • Odpowiedz
"Naciąganie prawa przez PiS" 😅

Tak. Uważam, że istnieje jakościowa różnica między tym co teraz wyprawia Bodnar, a nieczystymi zagrywkami PiS.

Szanujmy się, kto wówczas miał alarmować o łamaniu prawa przez ZP? Republika, TVP, Polsat?

Raczysz
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia

Tak. Uważam, że istnieje jakościowa różnica między tym co teraz wyprawia Bodnar, a nieczystymi zagrywkami PiS.

Owszem, istnieje i jestem ciekaw czy Bodnar w 8lat, jest w stanie sięgnąć poziomu degradacji Ziobry, choć bardzo w to wątpię.
  • Odpowiedz
tak, tusk trafił na falę młodych którzy osiągnęli dorosłość i zagłosowali za nim

każde dzieci uczą się na błędach, ja 30 lat temu głosowałem na kwaśniewskiego bo był młody przystojny mial "studia" i prezentował się bez porównania z wałęsą, później okazało się że to pijak który wyszczuplił się na wybory a tytuł ma doklejony

wszystko co pis mówił się sprawdza, pis to zło ale rudy to zło milion razy większe
  • Odpowiedz
Owszem, istnieje i jestem ciekaw czy Bodnar w 8lat, jest w stanie sięgnąć poziomu degradacji Ziobry, choć bardzo w to wątpię.

Liczyłem na jakąś próbę porównawczą, ale się nie doczekałem i nie doczekam. Czemu? Bo zapewne sam wiesz jaka jest prawda.

Projektujesz niczym najbardziej wytrawny partyjny pachołek, taka dyskretna propaganda. Brawo ty.

Ad
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia Dostałeś taką linię porównawczą, jaką sam zakreśliłeś , czyli Ziobro > Bodnar
Nad czym mam się rozwodzić?

Wybacz, że tak bardzo uraziło Cię ad personam, ale moje ego ucierpiało, gdy zraniłeś to samo pisząc do mnie per "wy" dalej coś projektując. ;(

Do rzeczy, fajnie fajnie, ale pod butem Lisickiego nie jest to pełnowartościowy prawicowy odpowiednik Onetu. Ta krytyka też często jest nawoływaniem, że PiS był za mało prawicowy, a
  • Odpowiedz